Ion Cristoiu

În opinia lui Ion Cristoiu, tensiunea mare din jurul alegerilor locale din Capitală ar putea fi explicată cu faptul că adevărata luptă s-ar duce la nivel de alegeri parlamentare, în realitate, astfel că cele două tipuri de alegeri sunt strâns legate și extrem de importante în această relație. Cu alte cuvinte, victoria de la locale s-ar putea să o prezică pe cea de la parlamentare, iar Bucureștiul este decisiv în acest sens.

Ion Cristoiu: „Concentrarea atenției pe Bucureşti vine din faptul că rezultatul pe Bucureşti se vrea un semnal, un val, o tendinţă, un trend care să ducă spre parlamentare”

„Toată lumea este concentrată pe bătălia pe Bucureşti. Concentrarea atenției pe Bucureşti vine din faptul că rezultatul pe Bucureşti se vrea un semnal, un val, o tendinţă, un trend care să ducă spre parlamentare. Deci bătălia pentru Bucureşti nu este o bătălie pentru cine va administra în perioada următoare Capitala, ci pentru cine va câştiga alegerile parlamentare. Aşa se explică tensiunea sau atenţia acordată Bucureştiului”, a spus Ion Cristoiu, duminică, la Antena 3.

Citește și: Nicușor Dan, pion de sacrificiu? Băsescu vine cu o ipoteză nouă

#News