Bărbat din Ilfov, arestat preventiv pentru amenințarea unei femei cu cuțitul

El i-a propus să facă sex pe o stradă lăturalnică din Otopeni

Arest
Arest. Sursa foto: sirileprotv.ro

Un bărbat din Ilfov a fost arestat preventiv, după ce a amenințat o tânără cu un cuțit. El a acostat-o pe o stradă din Otopeni și i-a cerut acesteia să facă sex cu el. Femeia s-a opus și după ce a reușit să fugă, a sunat la poliție. Agresiunea sexuală s-a produs marți seara, aproape de miezul nopții, potrivit digi24.ro.

Tânăra mergea pe o stradă din Otopeni, județul Ilfov, când a fost acostată de un bărbat necunoscut care i-a propus să facă sex cu el pe o stradă lăturalnică

Deoarece femeia l-a refuzat categoric, bărbatul a amenințat-o cu un cuțit. După ce a reușit să fugă, victima a sunat la 112.
„Poliţiştii din Otopeni s-au deplasat la faţa locului, iar din primele verificări au stabilit faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 23:40, apelanta, în timp ce se afla pe o stradă din Otopeni, ar fi fost constrânsă fizic prin ameninţare cu un cuţit, de către un bărbat, pentru a se deplasa împreună cu acesta, pe o stradă secundară, în vederea întreţinerii de relaţii sexuale, însă persoana vătămată a reuşit să fugă”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov.

Bărbatul este acuzat de agresiune sexuală și a fost arestat preventiv. Polițiștii din Otopeni continuă cercetările, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Bărcile care circulă cu viteză mare în Delta Dunării, monitorizate cu ajutorul radarelor