Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu continuă atacurile tendențioase, iar de data aceasta o ia în vizor pe Violeta Alexandru, ministrul Muncii, pe care o numește „sinistră”. În același mesaj postat pe Facebook, acesta declară că ministrul Muncii nu ar ști pe ce lume trăiește atunci când afirmă că „economia duduie”, întrucât, în opinia lui Ștefănescu, 14.000 de români disponibilizați în ultima perioadă nu reprezintă o cifră deloc de neglijat.

De asemenea, perspicace cum îl știm, Codrin Ștefănescu remarcă dezastru ce va să vină peste țară, caz în care liberalii continuă să ne guverneze, de mai-mai c-ai putea să spui juri că Baba Vanga s-a reîncarnat în persoana fostului băiat de mingi a lui Liviu Dragnea.

Codrin Ștefănescu: „Se duce naibii totul, Ludovice!”

„Sinistra de la Muncā habar n-are habar pe ce lume trāieste! Azi a anuntat cā economia duduie si doar 14 mii de români si-au pierdut locul de muncā! Doamne fereste! Unde ii gāsiti, Ludovice? Numai in industria hotelierā, baruri, terase si restaurante stau pe tusā peste 600 mii de oameni. La ei se adaugā distribuitori, transportatori, producātori, mecanici, etc. Se duce naibii totul, Ludovice! Si voi sunteti principalii autori ai dezastrului!”, scrie Ștefănescu pe Facebook.

Citește și: Guvernul a îmbulinat-o! Câteva zeci (întregi) de protestatari anti Legea Carantinării, în fața sediului Avocatului Poporului

#News