foto: https://www.realitatea.net/

Codrin Ștefănescu, acest personaj de desene animate al lumii politice românești, s-a trezit că-i place, până la urmă, de Victor Ponta. Și dacă tot îi place Ponta, hai să-i placă și de Eugen Teodorovici. Motivul iubirii sale nou descoperite se datorează votului negativ de ieri, din Parlament, pe care ambii l-au dat instituirii stării de alertă. Parcă miroase din nou a vechiul regim mult iubit, și-o fi zis, probabil, în sinea lui Codrin Ștefănescu.

Uite-așa, c-o bilă neagră, cei doi s-au trezit mutați de pe lista neagră a lui Ștefănescu, direct în pomelnicul de vii. Și-apoi, nu-i lucru rău să te placă Ștefănescu – nu se știe când poate reveni Dragnea în politică, și-atunci e bine să ai pile la boss-ul cel mare.

Ștefănescu, fericit că Ponta a avut curaj și a votat împotriva guvernului Orban

„Stiti foarte bine cā nu sunt fan Ponta. Niciodatā nu ne-am inteles prea bine. Dar trebuie sā recunosc cā azi a fost corect si a dat dovadā de curaj. Si a votat in Parlament impotriva ordonantei lui Orban! Care e sinistrā ca si guvernul in ansamblul sāu. Si Eugen Teodorovici s-a opus si si-a asumat public asta! Din pācate sunt tot mai putini ca ei”, scrie Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Citește și: Năstase, despre „ciuma roșie” care poate duce la „m**e PSD”

#News