Foto: Facebook

Pentru că tot umbla vorba prin târg cum că Rareș Bogdan nu s-ar mai avea chiar atât de bine cu Ludovic Orban, cel dintâi a decis să lămurească lucrurile și să ne arate nouă, tuturor, că zvonurile sunt false. Conștient de ceea ce se spuse, și-anume că relația lui cu Orban s-ar cam fi răcit în ultima perioadă, Rareș Bogdan susține că i-ar fi cerut lui Orban să-l primească în birou ca să-și facă o poză împreună, de unde noi, suspicioșii, să pricepem odată și pentru totdeauna că relația de iubire n-a murit, de vreme ce încă se mai pot face vizite la birou fără ca un paznic să întindă brațul de-a latul ușii.

Cele mai importante declarații ale lui Rareș Bogdan: „Nu există Ludovic Orban vs Rareș Bogdan, ci echipa PNL”

  • „Poate că uneori am părut mai critic cu propriul Guvern pentru că îmi doresc să știe lumea ce fac bine acești oameni. Legat de Orban. Chiar aseară am vorbit cu el și i-am spus că ar trebui să vin la el în birou să facem o poză, în fiecare săptămână ca să înțeleagă lumea că nu suntem certați. El spune: ‘Nu, nu, nu cred că ar ajunge. Trebuie să vii de două ori ca să se liniștească toți cei care consideră că există două tabere în PNL’. Nu există”
  • ”În sondaje apar două nume. Premierul și Rareș Bogdan. Nu există Ludovic Orban vs Rareș Bogdan, ci echipa PNL, în frunte cu președintele Klaus Iohannis”
  • Vrea să fie premier? „Nu sar etape. Fac totul pas cu pas. Consider că partidul mi-a făcut onoarea să fiu prim-vicepreședinte pentru că postul de europarlamentar nu mi l-a dat PNL. L-am câștigat singur. Eu nu îmi doresc mai mult în acest moment. Consider că trebuie să prind cheag în PNL, cum se spune în Ardeal. Trebuie să cunosc partidul, să cunosc organizațiile, să cunosc oamenii (…) Am învățat să am răbdare și dacă e să fiu mai mult decât ceea ce sunt acum în spațiul public, atunci cu ajutorul bunului Dumnezeu voi ajunge, dacă nu, mă voi opri aici, unde sunt acum, pe postul de europarlamentar și mă voi întoarce în presă, cine știe”
  • Despre o eventuală sancționare a sa: „Poate că stilul meu ușor mai intransigent și faptul că am solicitat și solicit să ne respectăm obligațiile făcute în fața alegătorilor care ne-au votat ca să fim altfel decât PSD îi deranjează pe unii. Vreau să cred că nu există așa ceva. Nu ar fi grav pentru mine, pentru că eu mă descurc, ci ar fi grav pentru orice om intrat în politică, pentru că asta ar însemna de fapt că partidele nu-și doresc înnoirea și să susțină oameni noi și ar fi extrem de grav pentru clasa politică ca oamenii să fie folosiți doar în timpul campaniei și după aia să fie îndepărtați”, se arată în interviul acordar de Rareș Bogdan replicaonline.ro.

Citește și: Ponta, tras la răspundere de Rareș Bogdan pentru nepurtarea măștii

#News