Coliziune mortală în județul Arad

Accidentul s-a produs în zona BAT de pe centura municipiului, fiind implicate un autoturism şi un camion

Un bărbat a murit, joi, în urma coliziunii în care au fost implicate un autoturism şi un camion, pe centura municipiului Arad. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, accidentul s-a produs în zona BAT de pe centura municipiului, fiind alocate la intervenţie forţe ale pompierilor militari, un echipaj de descarcerare şi un echipaj medical SMURD, potrivit digi24.ro

„În urma accidentului a rezultat o victimă (un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani) încarcerată, în stare de inconştienţă. Pompierii au acţionat pentru extragerea victimei dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, aceasta fiind preluată de către echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă. Din păcate, victima a suferit leziuni incompatibile cu viaţa iar decesul a fost declarat de către medicul echipajului SMURD”, a transmis ISU Arad. Pompierii au intervenit şi pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu.

Potrivit IPJ Arad, accidentul s-a produs după ce autoturismul a intrat pe sensul de mers opus.

“Pe data de 20 aprilie a.c., în circumstanțe ce urmează a fi stabilite din cercetări, pe centura N-V a Aradului a avut loc un accident mortal. În jurul orei 14:00, un bărbat de 42 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism, la km. 549+500 m, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autotren condus de un bărbat de 33 de ani, din județul Timiș. În urma impactului, șoferul autoturismului a decedat. Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii Biroului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului.”

46 de migranţi, ascunşi într-un TIR la Nădlac