Horoscop azi, sâmbătă 22 aprilie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astrologic principal al zilei este oferit de trigonul Lunii de pe Gemeni cu planeta Pluto de pe Vărsător. Acest aspect celest ne vorbește de: tenacitate, determinare, vigoare, reziliență, și capabilitate.

BERBEC

Astăzi puteți primi o veste bună! Este o zi de bun augur pentru studiu, evaluări și călătorii! Mai puteți obține și prietenia unei persoane mai enigmatice, dar și cumva mai controversate!

TAUR

Vi se preconizează o zi destul de rodnică sub raport financiar, bănesc. Totodată, vă veți arăta ceva mai talentați și competenți! Veți mai obține și un bun succes profesional!

GEMENI

Astrele vă prezintă mai sensibili, tandri și afectuoși. Totodată, veți atrage energii chiar pozitive asupra dumneavoastră! Veți fi și foarte radicali în convingeri!

RAC

Veți fi ceva mai creativi și intuitivi! Puteți descifra și un mister foarte interesant! Din păcate, vi se mai relevă și un risc mai semnificativ de accidente, deci fiți ceva mai atenți!

LEU

Puteți obține prietenia unei femei mai în etate! Este o zi bună și pentru mari acțiuni și activități sociale, de grup. Vi se preconizează o zi fastă și în afaceri.

FECIOARĂ

Aveți parte de indicii celeste pozitive în plan social, public! Puteți câștiga simpatia și ajutorul unei femei foarte influente și puternice! Vi se mai relevă și o formidabilă remediere în planul general al sănătății.

BALANȚĂ

Astrele vă relevă mai deschiși și mai versatili sub raport mental, intelectual, precum și spiritual. Este o zi de bun augur și pentru călătorii. În dragoste vă veți arăta șarmanți, cuceritori și pasionali.

SCORPION

Vă veți prezenta cumva mai intenși și mai pasionali sub raport sentimental, afectiv. Puteți rezolva cu brio și o chestiune ce ține de o datorie. În cele ce țin de familie veți manifesta o natură cumva mai dominantă și autoritară.

SĂGETĂTOR

Vi se preconizează o zi plăcută și armonioasă în viața de cuplu. Relaționările generale cu cei din jur vor fi satisfăcătoare. În discurs vă veți prezenta foarte persuasivi și magnetici!

CAPRICORN

Aveți parte de semne mai bune în planul sănătății! O femeie mai matură de la locul de muncă vă va fi de mare folos! Puteți obține și un câștig financiar destul de satisfăcător.

VĂRSĂTOR

Aștrii zilei vă sunt surâzători în planul iubirii! Totodată, puteți fi și ceva mai populari și admirați de către societate pentru șarmul dumneavoastră! Vă veți arăta și cumva mai misterioși și fermecători!

PEȘTI

Relațiile cu o femeie mai matură din familie se vor arăta deosebit de bune! Este o zi fastă și pentru a vă ocupa de treburi de ordin domestic! Veți beneficia și de o intuiție foarte profundă!

Horoscop HashtagNews