Orlando Teodorovici

Teodorovici pare să fi schimbat un pic foaia. Dacă până acum era ceva mai incisiv la adresa președintelui Klaus Iohannis, cât și la adresa guvernului, iată că acum se rezumă la îndemnuri spuse pe un ton civilizat. N-am contestat niciodată dreptul al opinie al nimănui, chiar dacă dreptul acesta la opinie vine în contextul rivalităților politice, însă recunosc că mereu am condamnat felul în care unul sau altul spune una sau alta.

Astfel, în ultimul său mesaj, Eugen Teodorovici îl îndeamnă pe președinte să fie un pic mai convingător și să fie președintele nostru, al tuturor. Da, inclusiv al lui Teodorovici. O abordare interesantă și nouă, judecând ultimele sale derapaje lingvistice la adresa rivalilor din PNL.

Teodorovici: România are acum nevoie de un LIDER

”Domnule Iohannis, vă place sau nu, TREBUIE să fiți președintele NOSTRU

Nu este prima dată când fac apel la președintele Iohannis! O nouă șansă pentru el și una istorică pentru NOI, pe care o are acum să devină LIDERUL care UNEȘTE toate forțele politice la masa deciziilor pentru singurul interes care contează, interesul NATIONAL‼️

Un președinte reales NU trebuie să mai aibă mize electorale, ci exclusiv DATORIA de a-și sluji națiunea prin forța mandatului câștigat prin vot, forță ce trebuie dovedită dincolo de susținerea unui partid politic precum PNL-ul, care și-a aratat mult prea repede INCOMPETENȚA crasă.

Trăim vremuri atipice generate de criza sanitară mondială și se anunță altele extrem de grele din punct de vedere economic. România și fiecare cetățean român au acum nevoie, mai mult ca oricând, nu doar de o persoană care joacă și mimează rolul de președinte, ci de un LIDER‼️

Românii chiar respectă regulile și fac sacrificii personale, dar nu pot și nu trebuie să fie mințiți și amăgiți‼️ Ei au nevoie de un mesaj FERM și ÎNCURAJATOR, de o voce puternică și hotărâtă care să îi convingă fără să îi roage și fără să le dea ordine.

Românii vor MĂSURI ferme împotriva COVID 19 dar așteaptă și DECIZII urgente pentru salvarea economiei naționale‼️

Începând de azi, din partea tuturor acelora care nu pot, nu vor sau nu au curajul să se implice voi prelua mesajul lor și am să-l aduc în fața opiniei publice, voi “sancționa” orice atitudine a președintelui Iohannis, orice acțiune sau inacțiune de natură a afecta interesele poporului român‼️

Îmi voi asuma “riscul” de a fi acea „palmă a națiunii” dată pe obrazul celui care înțelege doar să beneficieze de avantajele funcției fără a-și asuma deciziile absolut necesare pentru toți românii și, culmea, să încalce cu atâta ușurință și total nejustificat “solidariatea politică” la care făcea apel cu atâta convingere!

Vreau să îl văd pe președintele Iohannis că își dorește să lupte pentru această țară așa cum ar face-o un adevărat om de stat, așa cum ar face-o un adevărat lider‼️ Vreau să văd că, indiferent de vremurile pe care le trăim, românii NU vor fi sacrificați de dragul sparanghelului german”, scrie Eugen Teodorovici.

Citește și: Ciolacu acuză guvernul Orban de neimplicare în testări

#News