Incendiu devastator într-un apartament din municipiul Buzău

În interiorul apartamentului au fost identificate două victime, mamă şi fiică, de 95 şi respectiv 65 fe ani

O femeie a murit, iar fiica ei s-a intoxicat cu monoxid de carbon, fiind resuscitată de medici, după ce în apartamentul în care locuiau, în municipiul Buzău, s-a produs un incendiu, în noaptea de luni spre marţi. Conform ISU Buzău, incendiul a fost semnalat noaptea trecută, la un apartament din oraşul Buzău.

 La faţa locului au intervenit cinci autospeciale dintre care două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare la înălţime, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD, în sprijin fiind dislocată şi o ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Când au ajuns pompierii la faţa locului, flăcările se manifestau mocnit la o canapea, cel mai probabil izbucnind de la o lumânare uitată aprinsă. Incendiul a produs degajări mari de fum ce s-a extins doar în apartamentul afectat şi nu s-a impus măsura evacuării blocului.

În interiorul apartamentului au fost identificate două victime, mamă şi fiică, de 95 şi respectiv 65 fe ani Prima victimă a fost intoxicată cu monoxid de carbon, aflându-se în stop cardio–respirator la momentul pătrunderii în apartament. Femeia de 65 de ani a fost resuscitată de echipajele SMURD şi SAJ şi transportată ulterior la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. Cea de-a doua victimă, bătrâna de 95 de ani, a fost găsită însă carbonizată.

.Daniel Balint, fiul lui Sile Cămătaru, extrădat în România