Proprietarul unei bijuterii oferă recompensă pentru prinderea bărbatului care a furat lanțuri de aur 

Hoțul a cerut două lanțuri de aur, a pulverizat spray iritant și a fugit

Aur
Bijuterii de aur sursa foto pixabay

Un bărbat este căutat de poliţişti, după ce a furat dintr-o bijuterie din Timişoara două lanţuri de aur. Proprietarul bijuteriei a încercat să îl oprească, dar hoţul i-a pulverizat acestuia spray paralizant în faţă, potrivit ziare.com.

Bărbatul a intrat în bijuterie marţi, când nu erau clienţi. El a cerut să vadă două lanţuri din aur, afirmând că doreşte să cumpere o bijuterie.

La un moment dat le-a luat şi a încercat să fugă. Proprietarul bijuteriei a încercat să îl oprească, dar hoţul i-a pulverizat spray paralizant în faţă, după care a dispărut. ”La data de 20.02.2024, în jurul orei 13:00, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a pătruns într-un magazin de bijuterii de pe strada Coriolan Bredicianu din Timişoara şi a furat 2 lanţuri de aur, iar la ieşirea din magazin când proprietarul a plecat în urmărirea acestuia, ar fi pulverizat în direcţia proprietarului cu spray iritant lacrimogen”, a transmis IPJ Timiş.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt, depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei şi dispunerea măsurilor legale care se impun, a transmis IPJ Timiş.

Proprietarul bijuteriei a declarat că a pus la dispoziţia poliţiştilor imagini de pe camerele de supraveghere cu hoţul. De asemenea, pe pagina de Facebook a bijuteriei a fost publicată o fotografie a acestuia. În mesajul care o însoţeşte, reprezentanţii bijuteriei anunţă că vor oferi o recompensă pentru orice informaţie care va duce la prinderea hoţului.

Circulația celor mai poluante mașini, interzisă în nouă orașe din Italia