Rareș Bogdan

USR, PSD, PNL – comploturi și acuze

USR, PSD, PNL – nu mai înțelegem nimic! Ba da, înțelegem! Toată lumea acuză pe toată lumea de același complot, de același blat. Constatăm că politicienilor români ai ultimilor ani le lipsește cu desăvârșire originalitatea și refolosesc aceeasi idee expirată a complotului cu PSD. Fie că USR acuză PNL de blat, fie că se supără PNL și începe să vocifereze către USR, „ba tu, ba tu, ba tu!”.

Cert este că ne-am fi așteptat la mai mult din partea lui Rareș Bogdan, dat fiind faptul că vine din mediul jurnalistic. Prin natura locului de muncă, ar trebui să dispui de ceva mai multă imaginație și dacă tot ai de gând să discreditezi, să o faci, barem, cu stil.

Constatăm faptul că PSD-ul a devenit un soi de bau-bau al politici românești. Cum dorește vreun partid să discrediteze pe altul, cum o bagă pe aia cu „lasă că știu eu că-ți trimiți bezele pe ascuns cu social democrații!”.

Iată ce a declarat de curând Rareș Bogdan la Digi24:

„Dintr-o dată, cei cu care am pornit într-o campanie de modernizare a României, de lângă noi încep să tragă cu toate tunurile în direcția noastră. Ok, suntem pregătiți și de asta, noi n-o să reacționăm nici cu virulență, nici cu aceeași monedă. Cel puțin mie și nici altor colegi nu ne place această nouă modalitate de a face opoziție împotriva celor alături de care liderii USR-PLUS, domnii Cioloș și Barna, tocmai ne spun că și-ar dori să intre la guvernare. Aș fi preferat ca niciodată să nu-mi amintesc de câteva imagini pe care le-am primit, fiind la Bruxelles, de la colegii mei, fotografii, USR și PSD votând împreună împotriva celui care a avut curajul să desecretizeze rapoartele pe 10 august și să le trimită integral către DIICOT. Același lucru s-a întâmplat în mai multe comisii. Eu consider că sunt mai multe lucruri care ne apropie decât ne despart. În ultimele zile, mi se pare că cei din USR sar anumite limite, care o să facă aproape imposibilă colaborarea viitoare, dacă continuă în acest fel. Noi nu ne mai războim de câteva zile cu PSD, ci suntem nevoiți să facem față și să răspundem manipulărilor dinspre USR”, a declarat Rareș Bogdam la Digi24.

Domnilor, lăsați prostiile! Nu de alta, dar povestea asta începe să semene a episodul ț-șpe al serialului „Vulpița”, de la Acces Direct.

#News