Vlad Popescu Piedone: Toate amendamentele pe care le-am depus la Legea Bugetului de Stat pentru 2024 au fost admise

Potrivit deputatului Vlad Popescu Piedone, nu este timp de scandaluri și injurii

V;ad Popescu Piedone
Vlad Popescu Piedone sursa foto pag de FB

Demersurile legislative făcute de către deputatul Vlad Popescu Piedone, privitoare la rezolvarea unor doleanțe ale locuitorilor din județul Suceava, au avut succes. Deputatul PSD de Suceava, Vlad Popescu Piedone a anunțat că toate amendamentele pe care le-a depus la Legea Bugetului de Stat pentru 2024 au fost admise.

Vlad Popescu Piedone: Consider esențială colaborarea între parlamentari pentru binele cetățenilor țării, pentru că România are nevoie de implicare din partea noastră, pentru dezvoltare și modernizare.

Potrivit deputatului Vlad Popescu Piedone, nu este timp de scandaluri și injurii. „Printre altele, amendamentele pe care le-am depus se referă la modernizarea mai multor drumuri din județul Suceava, comuna Vadu Moldovei și comuna Boroaia, la repararea aleilor pietonale din comuna Drăgușeni și la extinderea canalizării în comuna Valea Moldovei și comuna Cornu Luncii”. Deputatul Vlad Popescu Piedone a mai precizat că se va amenaja gardul din jurul dispensarului din comuna Bogdănești și se va împrejmui Școala Gimnazială Manolea, din comuna Forăști.

„Sunt multe lucruri de făcut, important este să existe consens, pentru ca traiul românilor să devină din ce în ce mai bun”, a declarat Vlad Popescu Piedone.

Deputatul Vlad Popescu Piedone, mesaj emoționant cu ocazia pelerinajului de Florii: Îți mulțumesc, Doamne, că ne ții sănătoși, pe mine și pe ai mei, indiferent de încercările lumești!