PSD: „Liberalii sunt de umplutură”

Social democrații, acizi și ironici la adresa lui Orban, dar și a viitorului guvern

În urma negocierilor pentru formarea majorității guvernamentale, PSD consideră că „Orban și-a negociat un scaun doar pentru el”. Pe Facebook, aceștia îl ironizează pe Orban, pe care îl compară cu un alt „Ludovic celebru”. Mai mult, Guvernul Cîțu este considerat o reeditare a guvernului CDR, în care „liberalii sunt de umplutură”.

Pe modelul unui alt Ludovic celebru („după mine, potopul”), Orban și-a negociat un scaun doar pentru el – șefia Camerei Deputaților. În rest, a fost de acord cu nașterea Guvernului CDR 2.0, unde liberalii sunt de umplutură! Barna și Cioloș conduc un Cabinet unde premierul este de paie, iar România trebuie să-și pună centura de siguranță, fiindcă piloții dezastrului se așează la butoane!

PSD

 „Guvernul CDR 2.0 se anunță o reeditare a celei mai negre perioade din istoria post-decembristă a țării: sărăcie, șomaj, proteste sociale, austeritate și criză economică! Liderii Dreptei își urează #Ciolan împlinit, lăsând pentru restul românilor #Covid nesfârșit!”, scriu cei de la PSD, pe Facebook.

Reprezentanții PNL s-au întâlnit, din nou, duminică, pentru negocieri în realizarea noului guvern. Premierul susținut de coaliția PNL – USR PLUS – UDMR, Florin Cîțu, spunea, sâmbătă seara, că speră ca negocierile să se termine duminică sau cel târziu luni.

Citește și: Orban: „Niciodată nu pot fi toți mulțumiți”

#News