Arest
Arest sursa foto pixabay

Tânărul de 19 ani care sâmbătă dimineaţa a accidentat cu autoturismul un grup de opt turişti în staţiunea 2 Mai a fost reţinut de polițiști pentru 24 de ore, urmând să fie propus pentru arest preventiv, potrivit g4media.ro.

Judecătoria Mangalia a decis să admită propunerea de arestare preventivă formulată de procurori în cazul tânărului de 19 ani. Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată la Tribunalul Constanţa.

Potrivit unor surse din anchetă, tânărul care se afla la volan este din București și provine dintr-o familie înstărită, cu o pasiune declarată pe rețelele sociale pentru mașinile puternice. El s-a fotografiat în diferite impostaze cu haine de firmă, mașini scumpe, iar ultima fotografie e de zilele trecute de pe plajă. Mama tânărului este un cunoscut dezvoltator imobiliar în Capitală, iar tatăl lui are un atelier de tunning auto pentru mașinii off-road.

Judecătoria Constanța a decis duminică arestarea pentru 30 de zile a tânărului

Tânărul este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. În urma accidentului,  doi tineri au murit, iar alţi trei au fost răniţi. Testele rapide făcute pentru detectarea substanţelor stupefiante au arătat că el consumase cocaină, amfetamină şi metamfetamină. În accident, o tânăra de 20 de ani şi un tânăr de 20 de ani au murit pe loc, iar alţi trei tineri, doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste de 19 şi 20 de ani, au fost răniţi.

Doi bărbaţi au dispărut în mare la Vama Veche şi Eforie Nord