Călin Popescu Tariceanu
Călin Popescu Tariceanu

Călin nu dosește informații, gânduri și sentimente, Călin acuză. Desigur, nu mai reține ce și câte a promis când se afla pe un post de conducere. Nu e vorba de amnezie sau lipsă de seriozitate, e vorba că este extrem de ușor să vezi bârna din ochiul altuia.

Așa face Călin politică: criticând. Așa e opoziția pe scena politică românescă: cu critica la ea. Și cu multă, multă manipulare. Speli creiere și le apretezi, mai ceva ca în reclamele la clor.

”Ca să fiu sigur că nu cădeți pradă propagandei Iohanniste vă spun că votul din Parlament împotriva măririi alocațiilor copiilor cu doar 20% înseamnă că Guvernul va trebui SĂ DUBLEZE alocațiile așa cum prevede legea.

Aceeași soartă va avea și ordonanța care mărește pensiile cu un procent mai mic de 40%!

Stați liniștiți, sunt bani, dar îi țin dosiți pentru campanie. Uitați-vă la fondul de rezervă pe care și l-a pus Orban la rectificare: 2.000.000.000 lei! Două miliarde lei destinați cumpărării de primari de la alte partide și de voturi!

Orban și-a pus în doar 9 luni mai mulți bani la fondul de rezervă decât mi-am pus eu ca prim-ministru în 4 ani”, a scris Călin Popescu Tăriceanu pe pagina de Facebook.

Tăriceanu acuză PLN-ul și tot Tăriceanu dosește un trecut cam dubios. Partea reală: Camera Deputaților a adoptat miercuri, decizional, proiectul de lege pentru respingerea ordonanței de urgență privind creșterea etapizată a alocațiilor pentru copii. Au fost 166 de voturi pentru, 63 voturi ”împotrivă” și 29 de abțineri.

Partea de șoc/wow și senzațional: va fi sau nu va fi acest Hamlet de România primar al capitalei? Și dacă da, de cine va fi votat?

Citește și: Barna, la cuțite electorale cu Ciolacu: „haideţi să lăsăm alegerile să decidă cine merită să guverneze”

#News