Dan Barna

Liderul USR, Dan Barna nu este de acord cu acțiunea moțiunii de cenzură a celor de la PSD – nu e o informație nici nouă și nici suprinzătoare. De altfel, cu nici o săptămână în urmă, USR, PMP și UDMR declarau tare să răspicat că, în eventualitatea moțiunii împotriva Guvernului, nu vor vota.

Așadar, în contextul pandemiei, a crizei sanitare, însă și a celei economice, Barna este de părere că o moțiune de cenzură este ultimul lucru de care țara are acum nevoie. În plus, având în vedere că până la alegerile parlamentare nu mai este mult, acesta declară că cel mai potrivit lucru pe care îl pot face acum social democrații ar fi să aștepte alegerile și votul cetățenilor.

„Moţiunea de cenzură a PSD este un exerciţiu stupefiant de iresponsabilitate. Avem o criză sanitară, avem o criză economică şi domnul Ciolacu insistă să avem şi o criză politică. Cum rezolvă căderea guvernului numărul de paturi ATI? Cum face o moţiune de cenzură deficitul să scadă? Cum crede PSD că are căderea morală să decidă cine trebuie să guverneze România după ce au lăsat în urmă dezastrul pe care îl ştim cu toţii?”, a declarat liderul USR, Dan Barna.

Barna este de părere că PSD ar trebui să renunțe la moțiunea de cenzură

„Domnule Ciolacu, haideţi să lăsăm alegerile să decidă cine merită să guverneze. Nu mai e mult până atunci. Mai aveţi încă timp să renunţaţi la moţiune şi să vă concentraţi atenţia către nevoile reale ale cetăţenilor acestei ţări. Printre ele nu a fost niciodată o criză politică”, a mai spus Dan Barna pe Facebook.

Citește și: Orban, ieșire nervoasă după citirea moțiunii de cenzură

#News