Concert în vremea pandemiei? Cine ar mai fi pomenit? Iată că o mână de oameni s-au organizat frumos, au pus la dispoziție o locație generoasă și spațioasă și au transformat imposibilul în posibil.

Ce-i drept, obișnuită cu statul în picioare la concertele rock, nu mi-aș fi închipuit vreodată că am să ajung să-i ascult pe cei de la Toulouse Lautrec pensionărește, de pe scaun. S-a întâmplat în seara zilei de sâmbătă, în București, la Arena Tei. Și așa bizar cum ni s-a părut tuturor, ne-am bucurat. Ne-am fâțâit pe scaune, ne-am mai și ridicat, însă nicio clipă îndepărtându-ne de perimetrul strict desemnat fiecărei măsuțe de două sau patru persoane.

Ce s-a dovedit la acest concert este că se poate. Desigur, lucrurile nu au fost la fel. Însă trebuie să ne învățăm, măcar încet-încet, că ele nu vor mai fi la fel o bună perioadă de vreme. Așadar, am ales să privesc acest concert nu ca pe unul atipic și poate de nepreferat, ci ca pe o bucurie după atâtea luni când nu am beneficiat de niciun astfel de eveniment. Mai mult decât atât, m-am bucurat să-i ascult pe cei de la Toulouse Lautrec și altfel decât pe YouTube.

Concluzia? Când oamenii vor, pot!

Citește și: Concertele și festivalurile cu peste 1000 de persoane, interzise toată vara

#News