Coliziune între cinci mașini în județul Constanța

Mașinile ar fi circulat pe același sens și s-ar fi lovit față-spate

Cinci mașini s-au ciocnit marți dimineață în localitatea Valu lui Traian, pe sensul spre Constanța. În vehicule se aflau șapte oameni. Un tânăr de 21 de ani și o tânără de 23 de ani au primit îngrijiri de la echipajele de ambulanță și SMURD venite la locul accidentului. Celelalte șase persoane au refuzat transportul la spital, potrivit digi24.ro.

 Potrivit imaginilor, mașinile ar fi circulat pe același sens și s-ar fi lovit față-spate, ca și cum șoferii nu ar fi păstrat distanța regulamentară

 „În această dimineață, în jurul orei 7, pompierii militari constănțeni au fost solicitați prin apel la numărul unic de urgență 112 să intervină la un accident rutier petrecut la ieșirea din localitatea Valu lui Traian, sensul de mers spre Constanța. În accident au fost implicate cinci autoturisme, cu șapte persoane, toate conștiente și cooperante. Un bărbat în vârstă de 21 de ani și o femeie în vârstă de 23 de ani au fost asistați medical la fața locului de echipajele SMURD B2 și echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, doar bărbatul fiind ulterior transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare. Celelalte șase persoane au refuzat transportul la spital. Intervenția este încheiată”, a declarat Oana Manoilă, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

Muzeul Brukenthal din Sibiu îşi va lansa un parfum propriu