Avertizări emise sâmbătă în trei judeţe, după apariţia unor urşi în zone locuite

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a emis mesaje de avertizare prin care recomandă populaţiei prudenţă.

Inspectoratele pentru situaţii din judeţele Harghita, Alba şi Neamţ au emis, sâmbătă, mesaje de avertizare a populaţiei după ce animale sălbatice şi-au făcut apariţia în localităţi. În judeţul Prahova, un urs a fost văzut, sâmbătă, în oraşul Slănic, potrivit stiripesurse.ro.

Locuitorii comunei Păulești sunt avertizați să fie foarte atenți pentru că în comună a fost văzut un urs

„În atenția locuitorilor din comuna PĂULEȘTI ! Vă aduc la cunoștință că în localitate,a fost semnalată de mai mulți cetățeni prezența unui URS‼️ S-au luat măsuri de indicare a zonelor prin montarea unor afișe în acest sens.Facem apel către cetățeni,în cazul în care ursul revine în zonă să se apeleze nr de urgentă 112‼️‼️”, au menționat reprezentanții primăriei.

Reprezentanții primăriei roagă cetățenii să apeleze numărul unic de urgență 112 în cazul în care observă animalul sălbatic. De asemenea, din cauza unei probleme asemănătoare a fost emis un mesaj RO-Alert prin care se semnaLează prezența unui urs în Comarnic, strada Garlici

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a emis mesaje de avertizare prin care recomandă populaţiei prudenţă.

Vineri, autorităţile din Prahova au emis un mesaj Ro-Alert care semnala prezenţa unui urs în oraşul Comarnic. Şi în judeţul Alba a fost emis mesaj de avertizare a populaţiei, sâmbătă, după un urs şi-a făcut apariţia în localitatea Câmpeni, în zona Poduri.În Harghita, în cursul nopţii, a fost semnalată prezenţa unei ursoaice cu trei pui, în comuna Dealu. Şi în acest caz autorităţile au transmis mesaj de avertizare Ro-Alert.

Sărutul romantic, vechi de minim 4.500 de ani