Ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie riscă să fie singura din sistemul de învățământ care nu va trece clasa anul acesta. Dacă acum ceva vreme, aceasta declara în felul următor:

„Nota pe care o primește pe proiectul respectiv, pe tot ce am spus mai devreme, nota respectivă devine media anuală. Adică se elimină media de pe primul semestru. Are toate șansele să-și încheie situația. De aceea am spus de la început că trebuie să-i liniștim pe copii, că putem încheia cu bine acest an.“

…iată că acum chiar doamna învățământului românesc riscă să… nu treacă anul școlar, întrucât cei de la PRO Europa par să-i fi pus gând rău acesteia, având intenția de a o articula cu o moțiune de cezură, pe motiv că ar fi pus umărul la crearea unei țări needucate prin recentele măsuri luate.

PRO Europa vrea moțiune pentru Monica Anisie, PSD susține

„Având in vedere haosul provocat în educaţie de ministrul Monica Anisie, vă anunţăm că deputaţii Grupului Pro Europa împreună cu grupul PSD depun astăzi o moţiune simplă. Astfel, motiunea intitulată „Pas cu pas, am ajuns în colaps educaţional, PNL a creat o Românie needucată”, cerem constatarea eşecului, respectiv demiterea imediată a ministrului Educaţiei, Monica Anisie”, a spus Titus Dobre, de la Pro România, potrivit Mediadax.ro.

Foto

Citește și: Ciolacu muncește pe brânci pentru moțiunea de cenzură

#News