Florin Roman - PNL

Caz în care vă era dor de sportul românesc, aflați că el n-a murit, doar s-a reorientat un pic. Meciul de box s-a mutat din ring în Parlament, unde Emanuel Ungureanu (USR) și Florin Roman (PNL) s-au luptat în declarații, faultându-se reciproc.

Să ne bucurăm, totuși, că ai noștri se luptă în cuvinte și nu în pumni, așa cum auzim că se întâmplă pe la „case mai mari”. Restul e can-can, telenovelă mexicană țipată – ce vreți voi!

Emanuel Ungureanu, cel ce a început meciul

„DNA sa spuna cine din PNL a facut trafic de influenta ca la Spitalul Cîmpeni din Alba să fie pus un manager care la studii avea pus ‘scoala vietii’ si era ospatar de meserie. Sunt numiri politice facute de PNL la Deva sau Piatra Neamt, unde au pus in timpul pandemiei, macabru, un manager sef de pompe funebre. Ce poate fi mai mizerabil decat sa vorbesti de depolitizarea sistemului sanitar si tu sa faci asa ceva? Golanie mai mare decat face PNL in aceasta perioada si nu credeam ca voi spune asta in viata mea, nu am vazut nici la PSD.

Zilele astea am trimis la DNA mai multi PNL-isti sa vedem acolo cat de complice e aceasta guvernare care s-a vrut in antiteza cu PSD si o sa facem intr-o luna recensamantul managerilor numiti de voi doar ca sa va mufati la banul public exact ca PSD-istii pe care i-ati schimbat din functie. Sa va fie rusine. Va spun, vin dosarele penale pentru voi”, declară Ungureanu.

Florin Roman ripostează

„Sper sa devina si el client al DNA pentru ca oamenii noi cu naravuri vechi trebuie sa dea socoteala si sa stie ca atunci cand te duci la ministru sa faci trafic de influenta sa numesti oameni in CA la Spitalul Cluj sau astepti ministri sa iasa de la ora Guvernului sa faci trafic de influenta pe transplant, nu-mi vorbiti mie de golanie. Nu va mai dati ca suntei imaculat, ca nu sunteti.

Sper ca ministrii sa fie chemati sa fie intrebati cine face trafic de influenta pe langa ei placand de la numiri la….”, spune Roman.

Marcel Ciolacu intervine și trage un șut în poarta lui Roman

„Dle Roman, daca detineti informatii concrete puneti-le la dispozitia autoritati, altfel e penal”, a declarat Marcel Ciolacu.

P.S. Marcel Ciolacu tot n-a învățat cum să poarte corect masca. Dar asta e altă poveste.

Ședința întreagă poate fi urmărită aici:

Citește și: Predoiu vrea și prada și prădătorul

#News