Traian Basescu / foto: Facebook

Când Băsescu încă se crede președinte

Cel mai probabil că Traian Băsescu nu a putut accepta ușor faptul că nu mai este președintele României. De altfel, lucrul acesta devine extrem de ușor de văzut din declarațiile controversate pe care le tot lasă pe ici, pe colo.

Mai nou, fostul președinte îl trage de urechi pe actualul, pe motiv că atitudinea sa ar fi greșită. În realitate, românilor din Diasporă n-ar trebui să le spună cineva să rămână acolo unde sunt pentru că e dreptul lor să vină în România.

„Iohannis devine îngrijorat si le spune să stea acolo unde sunt. E greșit! Să le spui românilor să stea acolo unde sunt o poți face doar atunci când nu ai condiții! Nu poti să le spui să nu vină. România e obligată să îi primească. Nu se poate să le zică nu veniți de Paște. Trebuie să îi aduci când cei 30 de mii de români din Diaspora sunt sănătoși, dar nemulțumiți pentu că nu mai au loc de muncă. Peste 2 luni s-ar putea sa fie bolnavi. Trebuie actionat rapid și aduși acasa”, a spus Traian Băsescu.

De asemenea, tot Băsescu, însă de data asta despre criza economică:

„Sunt două condiții ca românii să nu intre în criză eonomică: 1. să nu existe lichiditați în piata si 2. stimularea cererii.

Prin măsurile naționale, dacă vor fi în tandem cu cele pe care le va lua Uniunea Europeană,  nu vom avea o criză economică, ci o scădere economică.

Lichiditatea înseamnă bani pentru companii,  iar astfel companiile se pot împrumuta și produce. Al doilea element, e cerea. Ca să produca însa e nevoie de cerere”, a declarat Traian Băsescu.

Citește și: Nu vă atingeți de salariile bugetarilor că se supără Ciolacu!

#News