Marcel Ciolacu

Să nu vă atingeți de salariile oamenilor care lucrează la stat!

Este, oarecum mesajul lui Marcel Ciolacu pentru guvernul Orban. Astfel, într-o ultimă interveție, președintele intermar al PSD critică posibila măsură de tăiere din salariile bugetarilor. Potrivit acestuia, așa ceva s-a mai întâmplat până acum și n-a mers chiar foarte bine. Cu toate astea, liderului PSD îi scapă din vedere un aspect, și-anume faptul că atunci când s-a mai întâmplat, nu exista amenințarea Coronavirus pe tot întinsul planetei.

„Eu sper să avem un guvern mai inventiv şi mai dibace. Ca să faci tăieri de salarii este la îndemâna oricui. S-a mai întâmplat lucrul ăsta în România şi nu am văzut să fie atât de eficient. Poate, dacă vom găsi până la urmă un alt ministru la finanţe, vom găsi şi altfel de soluţii. Nu am auzit de nicio tăiere de salarii în Franţa, în Germania sau în Statele Unite. Dacă doriţi să ne întoarcem la un scenariu prost jucat şi prost gestionat de acum câţiva ani, eu nu sunt de acord”, a declarat liderul interimar al PSD, potrivit Agerpres.

Așadar, într-o astfel de situație, chiar și inventivitatea are limitele ei. Iar bani, haideți să fim serioși, e ilegal să inventăm. Sau nu așa era? În plus, dacă omul de rând cu minim pe economie poate să suporte, cel mai probabil că poate și bugetarul ce sigur nu încasează minim pe economie. Dacă nu mă credeți, dați o raită peste documentele statelor de plată ale primăriilor și ale altor instituții de stat ca să vedeți exact cum stă treaba.

Așadar, dragi oameni politici, nu vă îngrijorați doar pentru unii!

Citește și: Gen, ne salvează Eugen

#News