Șapte persoane din Buzău suspectate de spălare de bani, proxenetism și evaziune fiscală, reținute

Evaziunea fiscală produsă a fost estimată la un milion de euro

Arest
Arest sursa foto pixabay

IPJ Buzău a anunțat că șapte persoane cu vârste între 22 şi 42 de ani au fost reţinute pentru 24 de ore, asupra a 17 imobile şi 17 autoturisme fiind instituit sechestru asigurator în urma percheziţiilor desfăşurate la Buzău, într-un caz de proxenetism, spălare de bani şi evaziune fiscală cu un prejudiciu estimate la un milion de euro, potrivit ziare.com.

În urma celor 21 de percheziţii domiciliare efectuate de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, au fost ridicaţi, în vederea continuării cercetărilor, 17.000 de euro, documente, înscrisuri, medii de stocare şi a fost instituit sechestrul asigurător asupra a 17 imobile şi 17 autovehicule, potrivit IPJ Buzău.

 De asemenea, au fost puse în executare 16 mandate de aducere, persoanele fiind conduse la sediul poliţiei pentru audieri. 7 persoane, cu vârste între 22 şi 42 de ani, au fost reţinute, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă . Ele urmează a fi prezentate procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, pentru a dispune cu privire la măsurile preventive. Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, au efectuat 21 de percheziţii, în judeţul Buzău, la locuinţele unor persoane cercetate pentru comiterea infracţiunilor de proxenetism, spălare de bani şi evaziune fiscală. Polițist din Mehedinți, reținut pentru tăiere și valorificare ilegală de arbori, instigare la fals și acces ilegal la aplicația SUMAL