Meteorologii anunță cum va fi vremea în luna februarie

Temperaturile vor fi, în general, apropiate de cele normale pentru această perioadă,

Meteorologii estimează că temperaturile in luna februarie vor fi, în general, apropiate de cele normale pentru această perioadă, în primele trei săptămâni din luna. Valorile termice  vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, potrivit ziare.com.

 Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de sud-vest a ţării, în rest cantităţile de precipitaţii fiind în general deficitare, mai ales în regiunile nord-vestice.

 În săptămâna 30 ianuarie – 6 februarie, temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil uşor mai ridicate în regiunile extracarpatice, dar şi uşor mai coborâte la munte.

 În săptămâna 6 – 13 februarie, temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în jumătatea sudvestică a ţării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.  În săptămâna 13 – 20 februarie, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Trei liceeni reţinuţi după o bătaie în școală