Trei liceeni reţinuţi după o bătaie în școală

 Incidentul s-a produs joi.

Trei tineri, dintre care doi minori, au fost reţinuţi după o încăierare într-o școală din oraşul Mioveni, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, potrivit ziare.com.

 Incidentul s-a produs joi, poliţiştii declanşând verificări după apariţia unor imagini în spaţiul public, fiind sesizaţi şi poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară din cadrul IPJ Argeş.

„Cercetările au fost preluate de către poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară Argeş, care au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti. După administrarea probatoriului (…), trei tineri, de 17 ani, din Davideşti, de 19 ani, din Mioveni, respectiv 17 ani, din Dârmăneşti, au fost reţinuţi, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore”, a informat IPJ Argeş. Cei trei vor fi prezentaţi vineri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, pentru propunerea măsurilor preventive. Potrivit unei filmări apărute în spaţiul public, mai mulţi tineri au fost implicaţi într-o bătaie, pe holul unui liceu din oraşul Mioveni.

Alec Baldwin, acuzat de omor prin imprudenţă în cazul morții Halynei Hutchins