Cine i-a pus coarne lui Boureanu?

Potrivit mărturisirilor lui Cristi Borcea, relația sa cu Valentina Pelinel a început încă de dinainte ca aceasta să divorțeze de fostul deputat Cristian Boureanu

Cel de-al treilea membru al „cuplului” Borcea-Pelinel: Cristian Boureanu

Cu toate că știrile oficiale din jurul relației dintre Cristi Borcea și Valentina Pelinel au început să vuiască în momentul în care acesta a intrat la închisoare, conform declarațiilor fostului mogul de fotbal, relația propriu-zisă ar fi început cu mult înaintea încarcerării sale, chiar din timpul căsătoriei Valentinei Pelinei cu Boureanu, relatează Spynews.ro.

Relație, căsătorie, copii și închisoare – doar alături de Valentina

„În momentul în care am văzut-o a doua oară am zis că ea clar va fi cu mine și că va fi mama copiilor mei.”, a declarat Cristi Borcea, adăugând că relația s-ar fi concretizat încă de dinainte ca aceasta să divorțeze de fostul soț, însă bun la suflet cum îl știm, Borcea nu i-ar fi cerut „să pună capăt căsniciei cu Boureanu”, cu toate că și-ar fi dorit ca Pelinel să devină mama copiilor lui.

Ce-i drept, relatează Borcea, relația dintre cei doi ar fi început să se închege imediat după divorț, decizia divorțului aparținând Valentinei Pelinel, cea care i-ar fi mărturisit acestuia că nu mai poate trăi fără el, astfel că trebuie să ia o decizie.

„Este femeia care îmi dă liniște, care este calmă, cu care pot sta și în casă și în vacanță. Este foarte important să găsești pe cineva care să-ți dea căldură și putere”, ar fi spus Cristi Borcea într-o emisiune, potrivit sursei citate anterior.

Citește și: Însoțitorilor de zbor chinezi li se recomandă să poarte scutece

#News