PNL Hunedoara acuză PSD Hunedoara pentru gropi, drumuri și dificultatea cu care se circulă. Unde? Pe Facebook. Pentru că pe Facebook te văd mulți, te citesc mulți și mulți solidarizează cu tine. Fiecare status are o voce și, când adaugi și poze cu o realitate pe care mulți nu o știu, statusul devine și mai comentat.

Lucian Heiuș a reclamat, pozat și insistat pe starea proastă a drumului care face legătura între Orăștie și Costești. Nimic ieșit din comun până aici. România se ”mândrește” cu gropile din asfalt și nu e o mândrie nouă.

”Ieri am fost la Sarmizegetusa Regia și la Costești-Cetățuia împreună cu domnul ministru al Culturii, Bogdan Gheorghiu. Vă mărturisesc că mi-a fost rușine față de dânsul, de starea DEPLORABILĂ a drumului care face legătura între Orăștie-Costești și a modului în care arată vegetația care se revarsă peste drum.

Un drum parcurs de sute de turiști zilnic, un drum care face de rușine județul Hunedoara și care dovedește, încă o dată, incompetența PSD-ului, partid care a condus în ultimii patru ani Consiliul Județean Hunedoara. Acest drum este în administrarea CJ Hunedoara! Rușine PSD!”, a scris, pe 8 august, Heiuș pe pagina sa de Facebook.

Unde poți dezbate un status postat pe Facebook? Sunt multiple locații. Tot pe Facebook, într-o conferință de presă sau, de ce nu, într-o emisiune televizată.

Liderul PSD Hunedoara, deputatul Laurențiu Nistor, a ales varianta a treia și, în cadrul unei emisiuni de la o televiziune locală, a declarat următoarele:

”Sigur că știam despre aceste gropi, dar intenționat nu le-a făcut reparație la acel drum pentru că știa de vizita asta a ministrului Culturii și a domnului (Heiuș – n. red.) și credeam că o să cadă într-o groapă să-și rupă gâtul. Că asta merită, să-și rupă gâtul. Vă rog să mă credeți! De modul cum gestionează, merită să-și rupă gâtul căzând într-o groapă din asta. Sigur că da”.

Nervi? Răzbunare? Sau o amenințare subtilă? Orice ar fi, o veche vorbă românească spune că nu e bine să sapi groapa altuia. Iar dacă groapa este deja săpată, urările de ”bine” nu dau bine. Nici măcar pe sticlă.

Citește și: Codrin Ștefănescu: „Dragnea nu renunță la luptă”

#News