Florin Roman

Șeful deputaților PNL, Florin Roman e un aprig susținător al înăspririi condițiilor de eliberare condiționată a infractorilor periculoși, aceasta nefiind prima dată când semnalează neregulile petrecute în fostul „regim”, cele ce au dus, spre exemplu, la incendierea fetei din Mehedinți.

În vremurile nepandemice, când oamenii alegeau Piața Victoriei ca loc de „socializare”, se striga vehement împotriva modificării legilor justiției. Nu trebuie să fii vreun expert în drept penal ca să te prinzi că deciziile luate la vremea respectivă de administrația PSD vor genera haos și, în cazurile cele mai negre, chiar durere. Totul pentru ca, printre alții, să beneficieze și „corupții” de eliberări înainte de termen.

Și-acum, fie vorba între noi, PSD-ul nu se mai află la guvernare, dar încă există în număr foarte mare în Parlament. Și cum Florin Roman face și el parte din același Parlament, se chinuie să le atragă atenția colegilor de pupitru, indiferent de culoarea gecii, că aberațiile juridice trebuiesc corectate.

Iată ce spune Florin Roman despre asta, pe Facebook:

„Au eliberat conditionat un criminal in serie cu 5 crime la activ și a incendiat apoi o tanara!

Un procuror care nu a reținut un criminal acuzat de viol, in cazul Mehedinți și un judecător care a eliberat un criminal in serie! Și criminalul a lovit din nou!

Ați auzit ceva de la CSM? De la asociațiile procurorilor și magistratiilor? De la Avocatul Poporului sau mai degrabă al Diavolului? Tăcere totala!

Citește și: Cine i-a tras sforile Vioricăi Dăncilă? Birchall „dă din casă”

Dar au reacționat in câteva ore, când le-am impozitat pensiile speciale! Au strâns toți șefii de Curți de Apel, au redactat sesizarea la CCR și Avocatul Diavolului și ICCJ…pentru ca le pot dispărea privilegiile!

Au tăcut complice cu Dragnea când promoția Tudorel Toader a eliberat 21.000 de infractori periculoși! Au tolerat măcelărirea Codului Penal și a Codului de Procedura Penală! Unii au protestat in…tăcere!

Pentru asta vreți privilegii? Ca sa eliberați criminali, violatori și tâlhari care lovesc din nou? Ca sa va opuneți interdicției de eliberare condiționata a criminalilor?

Nu, asta nu e Justiție, asta e putreziciunea unui întreg sistem care se zbate pentru pensii speciale, dar căruia nu-i pasa ca un criminal ucide din nou!”, scrie Roman pe Facebook.

Citește și: Simonis, acest Adonis cu trei mașini și vreo cinci case

#News