Cozmin Gușă - foto Realitatea.net

Așa-zisul analist politic, Cozmin Gușă are propriile lui teorii atunci când vine vorba despre valul doi al pandemiei. Păcat că Gușă nu e și analist epidemiolog. Pentru că dacă ar fi, ar ști și că orice epidemie ori, după caz, pandemie, are unu, două sau chiar trei valuri. Așa s-a întâmplat cu Gripa Spaniolă, așa se întâmplă, de regulă, cu orice gripă, oricât de pandemică sau neînsemnată.

Astfel, el acuză Guvernul de manipulare și, în definitiv de minciună, susținând că se alimentează intenționat frica de coronavirus, doar de dragul prelungirii stării de alertă.

„Cozmin Gușă: ALERTĂ SĂ FIE! Restul nu mai contează…”

„Nu stiu cine-i asista pe Klausila&Lucovid&Compania in operatiunea de manipulare prin care sa se reinstituie „FRICA DE CORONAVIRUS”, dar oricine-ar fi, o face in mod rudimentar si total necredibil. Sunt multe exemple flagrante care arata clar ca SE VANEAZA INCIDENTE COTIDIENE CARE SA FIE TRANSFORMATE IN SPERIETORI NATIONALE, de la asa zisa infectare a doua echipe de fotbal, Dinamo si Botosani (unde n-a fost nimic, dupa cum au indicat testele ulterioare!), pana la „iminenta inchidere” de ieri a Antenei 1 pe motiv de CORONAVIRUS LA MARCEL PAVEL, eveniment finalizat aseara tarziu printr-o „hora a veseliei” gazduita in platoul lui Mihai Gadea, si-n plus, trecand prin internari fortate ale unor oameni care dovedesc ca n-au coronavirus.
Parca iti vine sa zici „ciupeste-ma sa fiu sigur ca nu visez”. Din pacate, rezultatul va fi in mod clar cel de ISTERIZARE a publicului mediu si mai putin informat, respectiv de BLAZARE a celor inteligenti, care pricep treptat ca nu se pot lupta cu asemenea MASINARIE DE MANIPULARE, alimentata zdravan si-n mod cinic cu bani luati exact din taxele pe care noi le platim inclusiv pentru ca sa ne pazim de excese si minciuni. ALOOO, PRESA, MAI E CINEVA NORMAL SI CORECT PE-ACOLO??!”, scrie Cozmin Gușă.

Citește și: Cum răspândesc unii medici fake news-uri online? Ne explică Raed Arafat

#News