Florin Roman - PNL

Șeful deputaților PNL, Florin Roman și-a dat ieri frâu liber nervilor și i-a lăsat ca să-i dicteze tonul discursului. Întrucât în această perioadă PSD-iștii au criticat cam toate măsurile luate de guvernul Orban, acesta s-a enervat, s-a apropiat de microfon și nu s-a oprit până ce nu le-a spus tot ce avea pe suflet.

„Gândiţi-vă, dragi români, cum ar fi arătat România cu Dăncilă şi cu Liviu Dragnea. Mi-am amintit despre tâlharii şi violatorii pe care i-aţi lăsaţi pe străzi să omoare români. Mi-am amintit despre bătaia de joc a românilor de la secţiilor de votare.(…) Amintiţi-vă de manelele lui Bădălău, de toate lucrurile urâte pe care le-aţi făcut şi le-aţi pus împotriva Diasporei atunci când nu era nicio pandemie. Vreau să ţineţi minte şi dumneavoastră, cei din PSD, că nu am uitat lucrurile acesta nici noi şi nici românii”, a afirmat Roman la „Ora Guvernului”.

Supărat, Florin Roman îi acuză pe social democrați de ipocrizie

Se pare că data de 10 august va rămâne în sufletele tuturor celor prezenți în Piața Victoriei ca o pată neagră în istoria post-decembristă. Gaze lacrimogene, tunuri de apă, bătăi. Copii, bătrâni, reprezentanți ai presei: cu toții au simțit gustul tiraniei.

„Facem ceea ce putem astăzi într-o situaţie excepţională, nu este o situaţie normală. Dumneavoastră vorbiţi de economie când ne-aţi lăsat ca ultima ţară din UE. Voi vorbiţi de responsabilitate? Vă amintiţi de 10 august când băteaţi românii în stradă, când i-aţi gazat? Dacă nu vă amintiţi, o să vă amintim de fiecare dată aceste lucruri”, a mai spus el.

Amintind de vremurile în care sute de mii de oameni strigau în stradă „jos, Dragnea, – jos, PSD!”, Florin Roman și-a încheiat discursul cu: ”Dincolo de războiul cu pandemia, dragi români, mai avem un război de dus: ciuma roşie trebuie extirpată până la capăt!”.

Citește și: Orban schimbă starea de alertă în alertă maximă

#News