Firea: „De la ministrul “Grindă”, penele a evoluat la ministrul “Tablă”!”

Costel Alexe este anchetat de DNA pentru luare de mită

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea a reacționat de urgență la auzul veștii conform căreia s-a început o anchetă ce îl vizează pe fostul ministru al Mediului, actual președinte al Consiliului Județean Iași, liberalul Costel Alexe.

Astfel, Gabriela Firea amintește de lungile și desele scandaluri cu Alexe, din perioada în care aceasta era primar general al Capitalei, iar Alexe încă ministrul Mediului. Potrivit fostului edil, Alexe s-ar fi plâns necontenit de poluarea din Municipiul București, cu toate că, în calitatea sa de ministru al Mediului, nu a luat nicio măsură pentru a ajuta situația, sugerând că, pe vremea respectivă, Alexe pare să fi avut alte priorități, anchetate acum de DNA.

Evoluția miniștrilor PNL, în descrierea fostului edil Gabriela Firea

„În timp ce se plangea la TV de poluarea din Bucuresti – dar nu facea nimic concret ca ministru al mediului pentru a o combate -, Dl Costel Alexe se ocupa de treburi “personale”. Tot el si ai lui tipau peste tot : “fara penali in functii publice”. Deci? Cum ramane? De la ministrul “Grinda”, penele a evoluat la ministrul “Tabla”!”, scrie pe Facebook Gabriela Firea.

Ce spune DNA despre anchetarea lui Costel Alexe

„Foloasele respective, în cantitate de 22 tone (aprox.103.000 lei), ar fi fost primite în datele de 23 aprilie 2020 și 07 iulie 2020, la punctul de lucru al unei societăți comerciale administrată de o rudă de-a sa”, arată DNA.

Citește și: Hainele noi ale împăratului Alexe, murdărite de suspiciunea de luare de mită

#News