Ungureanu (USR PLUS), fericit că Alexe a fost demascat

Deputatul vorbește despre două mari jafuri, la nivel de ministere

Deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu nu s-a sfiit să-și arate bucuria cu privire la anchetarea DNA a fostului ministru al Mediului, Costel Alexe. Potrivit lui Ungureanu, în plină pandemie s-ar fi dat „două mari jafuri” în ministere, unul dintre acesta fiind la Mediu, în timp ce al doilea se referă la legăturile ministerului Sănătății cu Unifarm, aducând și dovezi în acest sens.

De asemenea, Emanuel Ungureanu este de părere că anchetarea lui Costel Alexe este doar vârful icebergului, fiind ferm convins că vor urma și alte anchete DNA.

„HOȚII! Peneliști hoți, azi, Alexe, cel care punea lupi să păzească pădurile. Zilele viitoare, DNA o să ia în coarne doi peneliști, cu imunitate temporară, care au furat pe rupte în plină pandemie, profitând de criza sanitară. Jaful din Sănătate produs anul trecut a fost unul uriaș și nu doar prin UNIFARM. Vă aduc aminte că am denunțat la DNA unele hoții comise în Ministerul Sănătății. Aveți dovada aici. https://m.youtube.com/watch?v=OvU6x4BD1Mc. Vine furtuna!”, a spus Emanuel Ungureanu, deputat USR PLUS.

Citește și: Firea: „De la ministrul “Grindă”, penele a evoluat la ministrul “Tablă”!”

#News