Marcel Ciolacu, dându-și masca jos. Foto: Captura video

Atunci când situația se încinge, unor politicieni pare să le crească temperatură. Și la propriu, și la figurat. Astfel că respiratul poate deveni destul de dificil. Ce faci mai departe? Uiți de reguli, de restricții, de toate cele, și-ți dai masca jos în timpul ședinței din Parlament. Cam asta a făcut ieri liderul PSD, Marcel Ciolacu, lucru care i-a adus o avalanșă de critici. Atât din partea liberalilor, cât și din partea opiniei publice.

Atunci când măștile cad, iar acuzele curg

Florin Roman a fost primul care a reacționat, amintindu-i lui Ciolacu de legea care îl obligă să poarte mască în spații publice închise.

 „Chemați-l pe Vela să mă aresteze”, a spus Marcel Ciolacu.

Profitând de situația nou creată, nici Ludovic Orban nu s-a abținut de la comentarii, apostrofându-l la rându-i pe Marcel Ciolacu pentru atitudinea iresponsabilă de care a dat dovadă.

„Domnule preşedinte Ciolacu, domnule lider al PSD, respectaţi regulile! Regula este ca în spaţii închise să purtăm mască. Cum aţi vrea ca românii să respecte regulile pe care le stabilim, în condiţiile în care lideri importanţi din Parlament nu respectă aceste reguli?”, a spus Orban, la finalul ședinței Parlamentului.

Dacă este să ne amintim bine, atât cei din PSD, cât și partidul lui Călin Popescu Tăriceanu au insistat asupra prezenței premierului Orban în Parlament, dorindu-și la unison ca acesta să le prezinte programul de redresare economică. Iată că premierul a venit, însă nu fără replici acide la purtător. De data aceasta, pe bună dreptate.

Citește și: Roman, către PSD: „Aţi bătut românii în stradă la 10 august”

#News