Călin Popescu Tăriceanu

Prin 2014, Călin Popescu Tăriceanu le spunea „adio” celor din PNL, alegând să se ridice de pe scaunul călduț, ca la câteva zile să se așeze la loc pe același scaun, îmbrăcat de data asta cu alți pantaloni, unii împrumutați de la PSD. Zic „împrumutați” pentru că Tăriceanu nu s-a „înrolat” niciodată de fapt și de drept în PSD, rămânând o perioadă independent. După care a găsit soluția ALDE, acela fiind începutul unor lungi și poate prea prietenoase colaborări cu social democrații; ba ai lui Ponta, ba ai lui Dragnea. În funcție de cum, cât și unde – știți dumneavoastră.

Revenind în 2020, când ALDE s-a despărțit oficial de PSD, neoficial întâlnindu-se încă în secret și aruncând ocheade subtile pe sub sprâncene, Tăriceanu ne povestește despre marele „adio” al vieții sale.

„Colaborarea cu PNL e de domeniul trecutului.”, declară liderul ALDE.

Tăriceanu: „Câteodată mai colaborăm cu PSD.”

„Au făcut curățenie când au vrut, cum au vrut. Nu am zis nimic. Important e să fie puși oameni competenți”, a completat Călin Popescu Tăriceanu, la Digi24.

Astfel, acesta ne mai povește faptul că o colaborare cu PNL nu are cum să se mai afle pe masa de discuții, întrucât adio înseamnă adio! Nu putem spune același lucru, însă despre colaborările cu PSD care încă sunt posibile, partidul lui Tăriceanu având multe opinii comune cu cel al lui Ciolacu. O fi bine, o fi rău? Nu mă pot pronunța! Timpul va decide.

Citește și: Tăriceanu: Laudă-mă gură, că ți-oi da prăjitură

#News