Petrecere de trei zile pe o plajă din Constanța

Petrecerea are loc în weekendul dinainte de 1 mai

Primăria Constanța a anunțat că va organiza o petrecere de trei zile, cu grătare, pe o plajă din oraș în weekendul dinainte de 1 mai. ”Hello, May!” se va desfășura pe Plaja Reyna și va cuprinde un festival de grătare și mai multe concerte, potrivit .g4media.ro.

Programul celor 3 zile este următorul: sâmbătă, 29 aprilie: Spike și DJ Project; duminică, 30 aprilie: Carla’s Dreams, Manuel Riva și Partydul Kiss FM; luni, 1 mai: Smiley și AlbWho

”Pentru prima dată în România, la Constanța, va avea loc cea mai nouă experiență de barbecue și muzică, grill fest, un eveniment care va reuni cei mai cunoscuți chefi, cele mai relevante branduri din industria cărnii și cei mai îndrăgiți artiști din industria muzicală. Plaja Reyna din Constanța va întâmpina, între 29 aprilie și 1 mai, zeci de mii de iubitori de barbecue, dar și de muzică, pentru că artiști de top vor urca pe scena evenimentului și vor crea o atmosferă de neuitat. Programul celor 3 zile este următorul: sâmbătă, 29 aprilie: Spike și DJ Project; duminică, 30 aprilie: Carla’s Dreams, Manuel Riva și Partydul Kiss FM; luni, 1 mai: Smiley și AlbWho”, a anunțat Primăria Constanța într-un comunicat. Printre chefii care vor găti la petrecere se numără Orlando Zaharia, Iulian Olaru, Chef Manole, Alin Barabancea, Goran Milosevici, Mao, dar și Smokereală, D’ale Porcului și Frăția Ceaunelor.

Româncă selectată de NASA pentru prima misiune a agenției care simulează viața pe Marte