Vlad Popescu Piedone: Am avut parte de întâlniri emoționante cu cetățenii din Sectorul 5. Am vrut să le urez personal sărbători fericite

Deputatul a dăruit în numele lui și a tatălui lui, Cristian Popescu Piedone, o felicitare și un cozonac.

Deputatul Vlad Popescu Piedone a continuat seria tradiționalelor întâlniri organizate de tatăl lui, Cristian Popescu Piedone, cu locuitorii Sectorului 5. Odată cu venirea sărbătorilor de iarnă, fiul fostului edil al sectorului 5 nu i-a uitat pe locuitorii sectorului 5, în mijlocul cărora s-a aflat timp de câteva ore.

Vlad Popescu Piedone a discutat cu oamenii, cărora le-a urat sărbători fericite și i-a întrebat ce probleme au

Deputatul Vlad Popescu Piedone a mers în piață, în mijloacele de transport în comun și la locuințele lor, ocazie cu care a dăruit în numele lui și a tatălui lui, Cristian Popescu Piedone, o felicitare de Crăciun sau un cozonac. Emoționați și fericiți pentru darul primit, locuitorii i-au urat deputatului sărbători fericite și i-au transmis un gând bun și sărbători fericite și lui Cristian Popescu Piedone, despre care spun că ar fi nevinovat. ” Sănătate și putere tatălui „, i-au urat locuitorii sectorului 5.

Vlad Popescu Piedone: Am avut parte de întâlniri emoționante cu cetățenii din Sectorul 5

După întâlnirile emoționante cu locuitorii Sectorului 5, Vlad Popescu Piedone a postat un mesaj în care a prezentat impresiile avute după aceste discuții.

„Am avut parte astăzi de întâlniri emoționate cu cetățenii din Sectorul 5. Am vrut să le urez personal sărbători fericite, să stăm de vorbă, să mai povestim despre viața din sector, ca odinioară… Am întâlnit oameni nostalgici, cu dor de ce a fost în sector până mai acum câteva luni. Nu-i bai! Va mai fi soare și pe strada voastră, a mea, a noastră… Cât timp am să simt susținerea și iubirea voastră, cum am simțit astăzi, vă promit că nu mă dau bătut! Lupta pentru sectorul 5 continuă! Vă mulțumesc tuturor celor cu care am stat de vorbă astăzi pentru încurajări și pentru cuvintele care au fost ca un pansament pentru suflet! Mulțumesc și celor care îmi trimit zilnic mesaje și care nu și-au pierdut speranța că, până la urmă, binele învinge și adevărul iese la iveală! Cu respect și prețuire, Vlad Popescu PIEDONE”, este mesajul transmis de deputatul Vlad Popescu Piedone.

Deputatul Vlad Popescu Piedone, fiul lui Cristian Popescu Piedone, și-a anunțat candidatura la Primăria Sectorului 5 din partea PPUSL. El a făcut anunțul într-o conferință de presă. Data alegerilor pentru Sectorul 5 nu a fost stabilită.

Deputatul de Suceava Vlad Popescu Piedone la raport