PSD: „Anul acesta cadoul lui Orban de Crăciun pentru antreprenori sunt executările silite!”

Social democrații sunt de părere că „De Crăciun așadar, datorită inconștienței lui #Orban, în loc să bată Moșul la ușă va bate portărelul!”

Cinismul politicienilor nu mai reprezintă pentru nimeni vreo surpriză. La fel cum reacția PSD nu reprezintă acum vreo surpriză, de asemenea. Cu toate că poate exista o oarecare urmă de adevăr în spusele social democraților, modul în care aleg să o facă, fără a prezenta alternative la modul de guvernare al liberalilor nu reprezintă o soluție constructivă, ci doar una menită să agite spiritele.

Problema politicii din România este că oricine se află Opoziție alege calea simplă, a acuzelor, în detrimentul soluțiilor, transformând Parlamentul sau Guvernul într-un ring de box din care cetățeanul de rând nu câștigă nimic, în afara câtorva minute de distracție trecătoare.

PSD: „De Crăciun așadar, datorită inconștienței lui #Orban, în loc să bată Moșul la ușă va bate portărelul!”

„Primul efect dur al inconștienței declanșate de lupta pe ciolan a Coaliției pierzătorilor se va vedea exact de Crăciun! Românii cu venituri afectate de pandemie vor avea conturile poprite de la ANAF, în lipsa unui Guvern care să amâne termenul de la care se reiau executările silite.

Demisia premierului Orban şi blocarea negocierilor unui nou Guvern a lăsat țara pe mâinile unui Guvern interimar, care nu poate emite ordonanțe de urgență. Drept urmare, măsura nu poate fi prelungită în timp util, iar suspendarea executării silite încetează chiar pe 25 decembrie 2020.

De Crăciun așadar, datorită inconștienței lui #Orban, în loc să bată Moșul la ușă va bate portărelul! Popririle de conturi și executările silite pot începe din 28 decembrie 2020, prima zi lucrătoare după Crăciun, fapt confirmat și de ANAF presei economice.

Orban, Barna și Gașca pierzătorilor trag de ciolanul guvernării, în vreme ce românii și firmele locale sunt puse să plătească acest chiolhan al puterii!”, scriu cei de la PSD pe Facebook.

Citește și: Paul, de la pseudo-prinț la fugar, cu șanse mari de-a deveni pușcăriaș

#News