Anisie, de negăsit! Ministrul nu mai poate fi contactat

Imediat după alegeri, aceasta nu ar mai fi putut fi contactată

Potrivit anumitor declarații venite din partea terților, ministrul Educației și Cercetării Monica Anisie pare să fi dispărut din peisaj. Cu siguranță nu vorbim despre o dispariție în toată regula, ci doar despre una profesională. Astfel, Anisie ar fi da bir cu fugiții, neglijându-și atribuțiile de serviciu. Dacă înainte de alegeri, aceasta deborda, acum, după ce alegerile s-au încheiat situația s-ar fi schimbat la o sută optzeci de grade.

„Nu am luat legătura cu dânsa direct (se referă la Monica Anisie, n.r.), însă am luat legătura cu consiliera de la cabinetul dânsei şi mi-a spus că a fost foarte ocupată în ultima perioadă. Acesta a fost răspunsul instituţional venit din partea ministerului. Această situaţie nu a existat înainte de alegeri. Am avut o colaborare foarte bună cu doamna ministru. Ne întâlneam o dată pe lună sau la câteva săptămâni pentru a discuta diferite proiecte, însă de la alegeri nu am mai putut intra în contact”, a precizat Rareş Voicu la Antrena 3.

De asemenea, nici Consiliul Elevilor nu se arată prea mulțumit de lipsa de reacție a ministrului Educației Monica Anisie, acuzând faptul că aceasta ar ignora partenerii de dialog.

„În ciuda faptului că ne aflăm la final de an calendaristic, o perioadă foarte importantă pentru educația din România, o perioadă în care se conturează bugete și se pun bazele semestrului al doilea, ministrul educației este de negăsit. De la încheierea campaniei electorale și a alegerilor parlamentare, Ministerul Educației și Cercetării și-a desfășurat activitatea în mod netransparent, ignorând cu desăvârșire partenerii de dialog social. Consiliul Național al Elevilor condamnă ferm atitudinea ministrului Educației și Cercetării, Monica Anisie, care se eschivează de la un dialog cu reprezentanții elevilor, deși, în luna noiembrie a anului trecut, aceasta declara că își dedică întregul mandat tinerilor”, a transmis Consiliul Național al Elevilor.

Citește și: Paul, de la pseudo-prinț la fugar, cu șanse mari de-a deveni pușcăriaș

#News