Româncă arestată la Roma pentru șantajarea unui director de la televiziunea publică italiană

Femeia l-ar fi insultat deseori pe bărbat, amenințându-l că îi va ucide pisicile

Arest
Arest sursa foto pixabay

O româncă de 30 de ani a fost arestată de poliția italiană, coordonată de Parchetul din Roma, după ce a șantajat un manager de la televiziunea publică RAI, în vârstă de 66 de ani, căruia i-a cerut 100.000 de euro, potrivit g4media.ro.

Femeia l-ar fi insultat în mod repetat pe bărbat, amenințându-l că îi va ucide pisicile, apoi ar fi încercat să îi ceară ajutor, sub pretextul: „Fă ceva, mafia vrea să mă omoare”.

Cei doi s-au cunoscut pe un site de întâlniri pentru adulți. După primele întâlniri plătite într-un apartament din Labaro, bărbatul s-a îndrăgostit de fată care, pe lângă remunerarea serviciilor sexuale, a început să facă cereri de tot felul. Tânăra de 30 de ani ar fi început să inventeze scuză după scuză, inclusiv o plată de 5.000 de euro pentru a organiza înmormântarea surorii sale, până când, pentru a-l speria pe bărbat și a-l obliga să-și deschidă portofelul, a adus în discuție o presupusă organizație criminală care o dorea moartă. Apoi a amenințat cu sinuciderea. Bărbatul a denunțat-o, iar tânăra de 30 de ani a fost arestată de polițiștii de la secția de poliție Viminale, pe 6 septembrie. Ulterior, arestarea a fost validată de judecătorul de instrucție. Interlopul Genică Boenică va fi adus în țară