Nicușor Dan
Nicușor Dan

Nicușor Dan deschide un nou trend: colindatul în luna septembrie. Sunt slabe șansele să primească bani sau vreun cozonac, mai ales că știm din surse sigure că preferă o shaorma cinstită. Nicușor Dan a ciocănit puțin la ușa sediului social democraților, dar nu a venit să se înscrie în PSD. A venit cu alte pofte.

Reprezentanții PSD spun că ”nu primesc prieteni ai interlopilor!”, Nicușor insistă, videoclipul devine viral. Cam acestea ar fi etapele unui festin politic servit pe Facebook.

Și, că tot vorbim de festin, în pauze de la shaorma, Nicușor deschide ușa sediului PSD din Kiseleff însoţit de câţiva susţinători și, cu ceva chef de scandal, spune următoarele:

”Am venit cu această planșă cu cumetriile din administrația publică din București, din primăria condusă de prim-vicepreședintele PSD. Sunt oameni care au avut norocul în viață să fie neamuri, prieteni, parteneri de afaceri, fii de parteneri de afaceri, colegi în dosarul Flota, oameni care nu aveau calificarea pentru funcțiile pe care le ocupă.

Am venit, de asemenea, la sediul central al PSD pentru că prim-vicepreședintele PSD, primarul în funcție PSD, fuge de sigla PSD. Să le aducem aminte oamenilor că primarul Bucureștiului este PSD!”, a declarat Nicușor Dan, în fața sediului Partidului Social Democrat”.

Nicușor, parcă nu ești tu când ți-e foame.

Începutul poveștii: o convorbire privată între Nicușor Dan și un consilier PSD al Primăriei Sectorului 4, Cristian Zărescu, pe tema demolării unui imobil aflat în proprietatea lui Mihai Mitrache, zis ”Câine”, care apare în mai multe anchete alături de alți interlopi bucureșteni.

În înregistrarea amintită, cei doi discută despre acțiunea primăriei de demolare a unei construcții deținute de un om de afaceri în Sectorul 4. Candidatul PSD pentru Primăria București și-a întrebat contracandidatul susținut de USR PLUS și PNL ”Câți bani ați luat de la interlopul Mitrache, zis Câine”, ca să îl apere, deși ”toate documentele și deciziile în instanță arătau că a comis o ilegalitate”.

”Cel care se prezintă ca fiind salvatorul Bucureștiului se dovedește a fi “frate” cu interlopi. Asta după ce a aflat o țară întreagă faptul că, în actualul mandat de deputat, a primit foloase necuvenite – 50 000 de euro-, tot de la niste afaceriști, pentru a-i reprezenta. Suma reală probabil este mult mai mare. Doar atât a trecut în declarația de avere”, a mai transmis primarul Capitalei, pe Facebook.

Citește și: PSD acuză plagiatul, Alexe n-are timp de „non-știri”, fiind în plină campanie electorală

#News

Foto