UPDATE – ATACATORUL A FOST PRINS DE POLIȚIȘTI! Alertă în capitală! Poliția caută un bărbat care înțeapă femei în zona sânilor. Una dintre victime ar fi, potrivit unor surse din poliție, fiica celebrilor Viorica și Ioniță de la Clejani

Un bărbat este acuzat de mai multe femei că le-ar fi înțepat în zona sânilor cu un obiect ascuțit. Atacurile au avut loc în zona Pieței Victoriei și în Centrul Istoric din București. După agresiuni, individul a fugit cu trotineta. Una dintre victime ar fi, potrivit unor surse din poliție, Margherita, fiica celebrilor lăutari, Viorica și Ioniță de la Clejani.

În urmă cu scurt timp, atacatorul a fost prins: „În urma activităților de investigare, desfășurate de polițiștii din Capitală, bărbatul a fost identificat și ulterior depistat în trafic, în comuna Vidra, județul Ilfov.
Acesta a fost condus la sediul Serviciului Investigații Criminale, în vederea continuării procedurilor legale”, precizează Poliția Capitalei

Fiica Clejanilor, atacată în centrul Bucureștiului. Vedeta a alertat poliția

 Bărbatul a acționat seara, în jurul orei 21.30 în centrul capitalei. Prima victimă a fost chiar Margherita de la Clejani, potrivit surselor noastre. Tânăra mergea pe trotuar, în apropiere de Centrul Istoric, când, din spate, a venit în viteză, pe trotinetă, individul care avea în mână un obiect înțepător. Acesta a rănit-o pe cântăreață în zona sânilor și dus a fost. Fiica Clejanilor a sunat la 112 și apoi, ar fi mers la spital pentru a-și face investigații având în vedere că prin ace se pot transmite boli grave. Vedeta nu a dorit să comenteze și să confirme situația.

Viorica de la Clejani, revoltată de pățania fiicei sale

Celebra cântăreață de muzică lăutărescă, Viorica de la Clejani, a recționat în spațiul public după ce jurnaliștii au sunat-o s-o întrebe despre starea fiicei sale. „Mulțumesc Lui Dumnezeu, copila mea este teafără, putea fi mult mai rău! Criminalii umblă liberi și nimeni nu face nimic, din păcate!”, a scris interpeta pe pagina sa de socializare, vizibil revoltată după cele întâmplate cu Margherita.

Al doilea atac s-a produs la 10 minute distanță

La ora 21:40, polițiștii erau alertați din nou de o altă bucureșteancă, atacată în același mod ca și prima victimă, pe Calea Victoriei, în apropiere de Cercul Militar, așadar, în una dintre cele mai aglomerate zone ale capitalei. Tânăra a tras o sperietură soră cu moartea și a fost transferată la spital pentru investigații suplimentare.

Polițiștii îl caută prin toată capitala pe atacatorul care înțeapă femei

Polițiștii capitalei au ridicat imagini surprinse de camerele de supraveghere de pe Bulevardul Brătianu și de pe Calea Victoriei, refăcând astfel traseul individului. De asemenea, pentru identificarea acestuia, cel mai probabil, se vor folosi și de datele privind contul de pe care a plătit pentru utilizarea trotinetei, sperând astfel să-l prindă cât mai repede pe agresor. „Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe”, precizează Poliția Capitalei.

Un alt agresor care înțepa femei în tramvai le-a spus anchetatorilor că le ataca pentru că „voia să le atragă atenția”

Acum câțiva ani, un bărbat din capitală, în vârstă de 38 de ani, a fost reclamat după ce a a înțepat cu un ac de birou o tânără în tramvaiul 41, ulterior, alte șapte victime depunând plângere împotriva lui. La audieri, agresorul a declarat că și-a înțepat victimele pentru că „erau frumoase și voia să le atragă atenția”. Individul era soțul unei cunoscute avocate din București, care l-a și părăsit după ce cazul a devenit public.