PSD

PSD nu renunță la a face opoziție. Ba chiar mai mult decât atât, profită de orice ocazie pentru a semnala așa-zisele greșeli comise de administrația condusă de premierul liberal, Ludovic Orban. În opinia PSD, guvernul Orban ar fi scăzut nivelul de trai al populației, ar fi fraternizat cu interlopii și ar fi organizat „chermeze” în sediul Guvernului.

PSD: „Guvernul PNL ar face orice pentru a rămâne la Palatul Victoria”

„Au scăpat total de sub control pandemia!

Au făcut chermeze în sediul Guvernului!

Și-au pus toate neamurile în funcții publice!

Au devalizat bugetul României, au dat tun după tun în vreme ce îi țineau pe români închiși în case!

Au fraternizat cu interlopii și au devenit apărătorii proxeneților!

Au distrus mediul de afaceri autohton!

Au prăbușit nivelul de trai al populației și nu au respectat niciuna dintre legile în vigoare!

Acum, Guvernul PNL ar face orice pentru a rămâne la Palatul Victoria.

Singurul conflict constituțional, domnule Orban, este ca un premier care a patronat furtul din bani publici folosindu-se de pandemie și care a sabotat cu bună-știință sănătatea românilor și nivelul lor de trai, să mai rămână în fruntea guvernului!

De ce le e frică nu vor scăpa! Vor răspunde pentru tot ce au făcut! Mai întâi politic, prin moțiune, iar apoi penal, după fapta fiecăruia!”, scriu cei de la PSD.

P.S. Ludovic, să nu uiți să îți completezi CV-ul!”, se arată pe pagina de Facebook a PSD.

Reamintim că în cursul zilei de ieri PSD a depus o moțiune de cenzură împotriva guvernului Orban. Moțiunea urmează să fie citită joi.

În egală măsură, liderul deputaților PSD, Alfred Simoni, a declarat: „În timp ce premierul Orban se face că plouă, că nu știe nimic, că racolările de primari de la PSD sunt doar bazaconii iar președintele Iohannis spune cu subiect și predicat că este împotriva traseismului politic.”

Citește și: Simonis condamnă traseismul – dacă vine dintr-o singură direcție

#News