Daniel Fenechiu

Liberalul Daniel Fenechiu se ține un om franc. Românii au o vorbă: „ce-i în gușă, și-n căpușă” (într-o interpretare aproximativă, ce iese pe gură este tocmai ce gândeai cu mintea). Așa se face că senatorul PNL nu încearcă deloc să pară altceva decât ceea ce e.

După episodul cu sticla de coniac, din timpul dezbaterilor pe legea carantinei și izolării, Fenechiu și-a permis să apară în fața telespectatorilor într-o avansată stare de degradare fizică. O fi fost doborât de nopțile nedormite cât s-a tot dezbătut legea carantinei, o fi fost efectul golirii sticlei de coniac?

Concret, în direct, la un post de televiziune dreptul liberal n-a prea putut sta drept nici măcat în scaun. Fenechiu a făcut eforturi supraomenești să-și țină ochii deschiși, să nu adoarmă, sau, mai rău, să nu se prăbușească în platoul emisiunii. Imaginile au fost făcute publice de un internaut și vorbesc de la sine.

Reamintim că la jumătatea săptămânii, în plină dezbatere a Comisiei juridice, Daniel Fenechiu, după mai multe păhărele de coniac, a avut un moment de sicenritate și le-a povestit colegilor cum încălca regulile încă din adolescență. „Un coniac din anul nașterii mele, are 50 de ani. Așa, când e un moment important, beau câte un păhărel, îmi stimulează creativitatea, e foarte, foarte ok. Și ca lumea să nu știe ce fac, bem din ceșcuță. Știi, că pe vremuri, când eram elev, și încălcam anumite reguli, îmi puneam în ceșcuță. Noroc!”, a spus Fenechiu și a dat pe gât paharul de coniac fără să irosească un strop măcar, semn că are experiență în domeniu.

Vezi AICI captura video cu Daniel Fenechiu!

Citește și: Fenechiu s-a imunizat cu un pic de coniac și-a spus tot, da’ tot…

HashtagNews.ro