fotograf Iulia Kelt
Viorica Dăncilă (Foto: Iulia Kelt)

Viorica Dăncilă, fostul premier al României și, totodată, candidatul din turul doi al alegerilor prezidențiale ale anului trecut, a schimbat foaia și a început să sădească panică în inimile celor ce încă o mai citesc și-o mai ascultă. Dacă acum două zile o lăudam pentru spiritul de unitate de care dădea dovadă, iată că acum nu mai este cazul de așa ceva. Viorica s-a gândit mai bine și n-a ratat ocazia de a critica un pic guvernul Orban. Pentru că da, de asta avem cea mai mare nevoie acum, odată cu tot fluxul de știri de tipul fake news.

Atunci când Dăncilă o face pe influencer-ul:

„Oricâte urgențe ar impune starea de urgență, una este deasupra tuturor: protejarea celor care ne protejează pe toți, adică medicii și cadrele medicale!

E foarte grav că personalul medical nu are echipamente de protecție! Și e inadmisibil că acest lucru nu a pus deja în alertă noul Guvern, care a fost votat tocmai pentru a lupta cu toate forțele contra epidemiei de coronavirus. Centralizarea foarte rapidă a nevoilor, achiziții de urgență, distribuire pe priorități – asta trebuie să facă un guvern responsabil.

În starea de urgență actuală, un guvern apatic și fără reacție ar fi o catastrofă în plus. Niciun român nu are trebuință de o administrație lentă în vremuri de criză. Domnule prim-ministru și domnilor miniștri, guvernați, nu stați!”, a declarat Viorica Dăncilă pe pagina sa de Facebook.

Oricât de greu de crezut ar părea, având în vedere reputația doamnei Dăncilă, aceasta încă mai reprezintă un stâlp al societății pentru unii dintre noi, o voce care, în pofida tuturor legilor naturii, încă e ascultată.

Dovada:

Citește și: Viorica Dăncilă iese iar la suprafață, odată cu Coronavirus

#News