fotograf Galati Iulia Kelt
Viorica Dăncilă - foto Iulia Kelt

Viorica Dăncilă cea blândă și împăciuitoare, mama noastră a tuturor, a lăsat și ea un mesaj de încurajare

Cum de Viorica Dăncilă nu prea se mai auzise nimic în ultima vreme, aceasta a decis să lase și ea, la rândul ei, un mesaj de încurajare pe Facebook, vis-a-vis de criza de Coronavirus cu care și țara noastră se confruntă în acest moment. Oricât de ironică aș încerca să fiu, adevărul e orice mesaj de încurajare e un mesaj de încurajare, chit că vine din partea lui Klaus Iohannis sau a Vioricăi Dăncilă, astfel că rău n-are cum să facă. Până la urmă, și Dăncilă, ca toți ceilalți politicieni ori foști politicieni, are parte de publicul ei fidel, public care, la momentul potrivit a și votat-o.

Exact cum spune madame Dăncilă, e timpul solidarității, până la urmă.

„Acum e timpul solidarității. Acum, mai mult decât oricând, e timpul ca românii să fie împreună, să se ajute și să se susțină unii pe alții.

Să avem grijă de noi și de ceilalți. Să nu-i uităm pe cei vârstnici, singuri și bolnavi. Să nu-i uităm pe cei din căminele de bătrâni și pe copiii fără părinți. Să nu-i uităm pe cei care au nevoie de sprijin și să ținem minte că de fiecare dintre noi depinde acest sprijin. Fiecare poate fi de ajutor – cu o donație, cu un sfat, cu o vorbă bună. Și mai ales cu o atitudine socială responsabilă, care să limiteze epidemia de coronavirus.

Și, pe lângă toate acestea, să aducem un cuvânt de apreciere medicilor și personalului medical. Ei sunt în prima linie a acestei crize și vor fi în continuare cei mai solicitați în efortul național de a îngenunchea boala.

Am încredere că vom răzbate prin această încercare. Că fiecare efort individual va conta și că fiecare va contribui la depășirea cu bine a acestor momente grele. Am încredere că oameni obișnuiți în vremuri neobișnuite pot fi eroi și salvatori.”, declara Viorica Dăncilă acum câteva ore.

Citește și: BOR s-a răzgândit, autoritățile au dreptate

#News