Lovitură dură pentru prezentatoarea TV Simona Gherghe!

Simona Gherghe are insomnii

Simona Gherghe lipseste de pe platoul emisiunii „Mireasa”, îndrăgita prezentatoare TV fiind infectată cu Covid. Simona Gherghe se află în izolare de patru zile dar aceasta nu este singura ei problemă. Și fiul ei, Vlad, are probleme de sănătate.

Familia Simonei Gherghe are probleme de sănătate de patru zile, prezentatoarea de la ” Mireasa ” aflând că este infectată cu COVID.

Simona Gherghe se află în izolare, ea fiind foarte activă pe rețelele de socializare, unde le dezvăluie fanilor fiecare moment din viața ei.

„Sunt în ziua a patra. Mă simt un pic mai bine, dar moral nu sunt deloc ok”

Prezentatoarea TV a anunțat că și fiul ei, Vlad, este infectat cu Covid-19, deși a încercat pe cât posibil să îl ferească de această boală. Ea a purtat și mască de protecție în casă, ca să nu se răspândească virusul.

Băiatul nu are simptome și nu se simte rău, el având doar o tuse.

„Sunt în ziua a patra. Mă simt un pic mai bine, dar moral nu sunt deloc ok. Și Vlad a luat virusul. Aseară am primit rezultatul testului PCR și este pozitiv. El se simte bine, este super energic. Nu pare să aibă simptome, în afară de o tuse pe care o avea oricum de la o răceală recurentă. Recunosc, treaba asta m-a cam dat peste cap.”, a dezvăluit Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Simona Gherghe este infectată de patru zile cu coronavirus, dar starea ei de sănătate încă nu s-a ameliorat total. Prezentatoarea de la Mireasa a explicat că are insomnie, ea având probleme serioase cu somnul.

Această nu poate dormi noaptea decât în jur de 4-5 ore, iar ziua nu poate să adoarmă deloc, oricât ar încerca. Chiar dacă nu reușește să își facă somnul, Simona Gherghe este foarte energică.

„Azi noapte, cred că a fost prima dată de când am Covid de când am dormit mai bine. Am niște insomnii îngrozitoare și am vorbit cu niște prieteni care au avut virusul. Aparent este un simptom al acestei boli. Eu credeam că este de la stresul meu, să nu se îmbolnăvească cei dragi și așa mai departe. Poate că este și asta, că te gândești, după doi ani în care te-ai vaccinat și ai făcut tot ca să nu te îmbolnăvești, l-ai luat. În fine, cel mai tare mă dau peste cap insomniile. Îmi fac teste zilnice, abia duminică o să fac un PCR.”, a mai povestit prezentatoarea.

Citește și: Pictorița” Simona Sensual, reclamație la CNA pentru un prezentator TV