Ionuț Dolănescu face dezvăluiri în premieră legate de căsnicia sa!

Ionuț Dolănescu, un bărbat fericit

Soția lui Ionuț Dolănescu, Doinița, a preferat să rămână în umbra reflectoarelor de-a lungul căsniciei pe cu cunoscutul cântăreț de muzică populară. Ea i-a marcat însă întreaga lui carieră, artistul dezvăluind că este femeia ideală pentru el.

Ionuț Dolănescu a mărturisit că a știut de la prima întâlnire că Doinița va fi femeia vieții lui. Cei doi sunt împreună de 15 ani, dar se iubesc la fel de mult.

În 2007, cei doi au decis să pornească pe același drum, să facă echipă atât în viața personală, cât și în cea profesională. Rapid au venit pe lume copiii lor, e vorba despre Vlad, Ioana și Iancu. Ionuț și Doinița cântă împreună la evenimente private, dar și la concerte, amândoi sunt interpreți de muzică populară.

Ionuț Dolănescu are numai cuvinte de laudă la adresa soției lui, despre care spune că este sufletul lui pereche.

”Doiniţa este liniștea, fericirea și viața mea”

Cei doi s-au cunoscut prima oară la Chișinău, acolo unde aceasta cânta într-o prestigioasă orchestră, condusă de către Nicolae Botgros. Împreună au o căsnicie model. Cel mai important dar din viață lor sunt cei trei copii pe care îi iubesc enorm.

”Mi-a dat Dumnezeu lângă mine un om, o jumătate excepțională și mulțumesc providenței în fiecare zi pentru asta. Suntem de 14 ani împreună, avem trei copii și aproape că nu ne-am certat niciodată. Vă vine să credeți? Nu exagerez și nu vă mint! Doinița este o femeie atât de caldă și de înțeleaptă, care știe să mă înțeleagă și să mă tempereze. Câteodată îi mai spun mai în glumă, mai în serios: „Măi, dar tu nu te-ai plictisit? Hai să ne mai certăm și noi!” Ea zâmbește larg și mă îmbrățișează.

Este o veritabilă gospodină și o familistă convinsă. În meseria noastră e foarte greu să găsești pe cineva cu care să te înțelegi și tocmai de aceea o respect și o iubesc enorm. Doiniţa este liniștea, fericirea și viața mea. Fără ea, nu cred că reușeam să mă mențin pe poziție. Suntem foarte fericiți împreună și cred că acest lucru se vede cel mai elocvent pe scenă”, a declarat artistul.

Doinița este o femeie puternică.

Ionuț Dolănescu, soția Doinița și cei trei copii ai lor locuiesc în România, dar și în America.

Citește și: Dragoș Dolănescu, vaccinare anti-Covid „fără număr”