Ovidiu Zară îi atacă pe eunucii politici, care guvernează cu studii false. Jurnalistul de investigații Ovidiu Zară, inspirat de cazul fostului director de la Transelectrica, Marius Carașol, și de Traian Băsescu, a scris un mesaj dur pe Facebook la adresa tuturor celor care fac abuz de putere și păcălesc statul român cu studii pe care nu le au.

Ovidiu Zară îi atacă pe eunucii politici, care guvernează cu studii false

Mai jos redăm integral mesajul lui Ovidiu Zară:

„Cum poți ajunge director cu 4.500 de euro pe lună? Plus șpăgi de alte mii de euro?
Simplu: falsifici o diplomă de bacalaureat. Cu ceva ani in urmă.
Apoi, faci o copie xerox, ștergi datele originale, bagi numele tău și autentifici la un notar copia xerox falsificată, fară a avea originalul. Cu diploma autentificată te duci la o Universitate. Privată!
Undeva la 800-1000 de kilometri de casă!
Nu ajungi niciodată la cursuri. Dar acolo cumperi două diplome de „studii superioare”, tu cu 8 clase.
Că ai bani și câțiva gabori, procurori și judecători în spate!
Apoi, cu acele diplome de „studii superioare”, tu cel cu 8 clase te bagi în politică și ești numit să ocupi un post de director general la o companie de stat. Pe un post plătit cu 4.500 de euro pe lună (plus șpăgi).
Ulterior, tu, „telectualul”, împingi șpaga și nevasta făcătoare de universități private ajunge înalt funcționar public.
Cu banii adunați ilegal mai faci și o crâșmă pe nașpa unde chemi jurnaliști, deontologi, oameni din servicii și justiție, pe care îi plătești să tacă. Cu mese, Revelioane, onomastice….
După, având spate „sistemul”, îți pui copilul „școlit” la Sorbonici (în arte marțiale) director! Chiar la primăria care te-a numit și pe tine director! Bineînteles, cu acordul primarului pe care l-ai sponsorizat ilegal în campanie și pe care îl sponsorizezi în timpul mandatului! Dar și cu ajutorul „magistraților” și politiștilor corupți care te acoperă.
Primarul știe cine ești!
Dar, complice, tace! Că nu are ce face…. Ca să facă bani!

Minciuni demascate de Ovidiu Zară

Parchetul „anchetează” … Falsurile sunt evidente.
Toți „magistrații” (cumpărați) spun că directorul are diplomă de BAC falsă!
Însa ce să vezi ?
Deși probele sunt evidente, procurorii dau NUP!
Cică s-a prescris fapta !!! Oau!
Așa că „directorul” cu 8 clase, dar făra BAC, continuă să se folosească de diploma falsă de BAC și susține că cele două diplome cumpărate de la Universitatea X, aflată la 800-1000 de km depărtare, sunt obținute în regulă. Primarul acceptă minciuna!
Și Consiliul Local tace, indiferent de partid!
Căci la mijloc sunt licitații de zeci/sute de milioane de euro. Și șpăgi…

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este WhatsApp-Image-2020-02-18-at-15.19.45-1.jpeg

Eunucii PSD, PNL, USR, ALDE, PMP, serviciile și „justiția” vor să conducă România

Directorul cu două diplome cumpărate prin fals și șpagă, nu știe să scrie gramatical.
Dar ce contează când primarul îl acoperă și partidul de guvernământ si partidele din Consiliul Local au fost sponsorizate ca să tacă …
Curând, cu documente și cu nume și prenume, cu înregistrări audio, despre cum eunucii PSD, PNL, USR, ALDE , PMP, serviciile și „justiția” vor să conducă România.
O să aflați cum ne conduc analfabeți și eunuci
acoperiți de clasa politică, de Poliție, judecători și procurori!
Tic-tac!
#explodează
#DNAsavinăsavăia
#fărăcorupțiînfuncțiipublice„, a scris Ovidiu Zară pe contul de Facebook.

Citește și Dragnea acceptă cu greu decizia Tribunalului București

Marius Dănuț Carașol, fostul șef al Transelectrica, a fost condamnat, luni, la 2 ani și 8 luni închisoare cu suspendare pentru că a utilizat acte false de studii, potivit cărora ar fi absolvit Facultatea de inginerie electrică a Politehnicii din București. Decizia pronunțată de către Judecătoria Sectorului 1 nu este definitivă.

Diploma de care s-a folosit Carașol în cariera profesională este falsă, scria HotNews în septembrie 2019. Potrivit diplomei sale, ar fi absolvit Facultatea de electrotehnică în 2005, însă au apărut semne de întrebare legate de autenticitatea documentului: formatul tipizat nu era cel utilizat de UPB, iar numărul diplomei era mai mare decât numărul diplomelor pe care Politehnica le emisese în acel an.

Potrivit Ziarul de Investigații, Carașol ar fi fost într-adevăr înscris la facultate, a repetat doi ani și nu a reușit să o absolve.

#NEWS