Bătaie cu topoarele, pe o stradă din județul Bacău

 Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă și postate pe rețelele sociale de Sindicatul Polițistilor- Sidepol.

Mai mulți bărbați din localitatea Buhuși, județul Bacău, s-au bătut cu topoarele, în mijlocul străzii. Două grupuri s-au întâlnit și s-au luat la ceartă. Din apropiere, au apărut mai mulți bărbați cu topoare în mână, restul folosind pumnii. Incidentul s-a petrecut marți, potrivit g4media.ro.

”Din primele cercetări s-a stabilit că doi tineri, de 23 şi 25 de ani, care se aflau în faţa unei săli de jocuri, au fost loviţi cu obiecte contondente de alte 7 persoane, cu vârste cuprinse între 22 şi 25 de ani, ca urmare a unor discuţii în contradictoriu, generate în dimineaţa aceleaşi zile. Din altercaţie, a rezultat rănirea uşoară a două persoane, de 24 şi 25 de ani, cărora le-au fost acordate îngrijiri medicale, la unitatea spitalicească din Buhuşi”, au precizat poliţiştii. Oamenii legii au deschis un dosar penal, în care se fac cercetări, sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă și postate pe rețelele sociale de Sindicatul Polițistilor- Sidepol.

„Tot arsenalul unei răscoale a fost adus pe trotuarele și străzile din Orașul Buhuși, pentru a-și demonstra ei supremația, chiar dacă prin zonă la acea oră se deplasau și alte persoane care probabil veneau de la muncă, concept total străin pentru protagoniștii noștri de azi. În continuare la nivelul Poliției Române nu există o structură capabilă de contracararea violenței urbane și a găștilor ori bandelor de cartier, așa cum există în alte state din Europa”, se arată în mesajul care însoțește imaginile care au surprins bătaia.

Elevi din Petroşani, transportaţi la spital după ce ar fi consumat substanţe psihotrope